Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Yeşil – Pembeli Ekip Nazillispor’a Patladı; Ispartaspor Nefes Aldı

Yeşil – Pembeli Ekip Nazillispor’a Patladı; Ispartaspor Nefes Aldı

SPOR 13.11.2022 17:25:00 0
Yeşil – Pembeli Ekip Nazillispor’a Patladı;  Ispartaspor Nefes Aldı

Haftalardır gerek oynadığı kötü futbol ve gerekse aldığı kötü sonuçlarla taraftarlarını adeta kahreden Ispartaspor, nihayet sezon başından bu yana en kaliteli futbolunu oynadı ve rakibi Nazillispor’u 4 – 0 mağlup ederek hem puan hem moral kazandı. Yeşil – Pembeli ekibin gollerini Berke Demircan (2), Hüseyin Afkan ve Burak Aydın kaydetti.

 

2. Lig Beyaz Grubun 14. Haftasında alt sıraları yakından ilgilendiren mücadelede Ispartaspor evinde Nazilli Belediyespor’u 4 – 0 yenerek hem ligin başından bu yana en farklı galibiyetini aldı hem de 5 hafta sonra kazandı.

TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞİKLİĞİ

3. MAÇTA KENDİNİ GÖSTERDİ

Ispartaspor bugün Isparta Atatürk Stadında  Nazilli Belediyespor takımıyla karşılaştı. Saat 14.00’de başlayan karşılaşmayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve yaklaşık 6 bin dolayında taraftar izledi.

ESKİ ISPARTASPOR GİTTİ,

YENİ ISPARTASPOR GELDİ

Maça hızlı başlayan Yeşil – Pembeli ekipte o kadar büyük bir değişiklik olduğu görüldü ki, daha önceki maçlarda sahada yürünen takım bugünkü maçta oyunu rakip sahaya yıkan, ileride basan, sağlam ortalarla sürekli golü düşünen bir takım hüviyeti ortaya koydu.

3 PUANI GETİREN GOLLER

BERKE, HÜSEYİN VE BURAK’TAN

Ispartaspor, maçın hemen hemen tamamında rakibine göre etkili ve üstün bir futbol ortaya koydu. Yeşil – Pembeli ekibe altın değerindeki 3 puanı getiren golleri maçın 22 ve 39’uncu dakikalarında Bahattin Berke Demircan atarken, ikinci yarıda ise 59. Dakikada Hüseyin Afkan ve 89. Dakikada Burak Aydın attı.

BİR BASAMAK YÜKSELDİ

Haftaya 10 puanla 17. Sırada giren Ispartaspor bugünkü galibiyetle puan durumunda bir basamak yükselerek 13 puanla 16. Sıraya yükseldi. Ancak, henüz küme düşme potasından kurtulamadı.  

BURSASPOR

DEPLASMANINA

GİDECEK

Hakan Yılmaz yönetiminde 14. Haftayı 4 – 0’lık Nazilli Belediyespor galibiyetiyle kapatarak 10 olan puanını 13’e çıkaran Ispartaspor, 20 Kasım Pazar günü deplasmanda grubun diğer küme düşme potası yakınlarında bulunan ve transfer tahtası kapalı olan ekiplerinden Bursaspor deplasmanına gidecek. Yeşil – Pembeli ekibin bu moralle Bursaspor’u da deplasmanda mağlup ederek Isparta’ya galibiyetle dönmesi bekleniyor.


Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °