Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Yeşil – Pembeli Ekip İlk Hazırlık Maçında Bekleneni Veremedi; Ispartaspor Farklı Mağlup

Yeşil – Pembeli Ekip İlk Hazırlık Maçında Bekleneni Veremedi; Ispartaspor Farklı Mağlup

SPOR 5.01.2023 15:13:00 0
Yeşil – Pembeli Ekip İlk Hazırlık Maçında Bekleneni Veremedi;  Ispartaspor Farklı Mağlup

Ispartaspor, Antalya kampında ilk hazırlık maçında Kocaelispor ile karşı karşıya geldi. Yeşil – Pembeliler maçı her iki devrede yediği gollerle 2 – 0 kaybetti. Maçta, Kocaelispor’un Golcüsü Ispartalı Beyhan Şimşek penaltıdan Ispartaspor’a gol attı. 

Antalya’da yaptığı kampla ligin ikinci yarısının hazırlıklarına devam eden Ispartaspor kamptaki ilk hazırlık maçını 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kocaelispor ile oynadı. Kaya Hotel 3 Nolu sahada oynanan maça temsilimiz  . Maçta, Ispartaspor’un sezon başında Kocaelispor’dan aldığı Musa Nizam eski takımına karşı mücadele etti. 

YİNE GOL YOLLARINDA

ETKİSİZ KALDIK!

Maçta zaman zaman etkili olan Yeşil – Pembeli ekip, ancak yine ilk yarıdaki tüm maçlarda olduğu gibi GOL yollarında ve gol atmakta büyük zorluklar yaşadı. 

KOCAELİSPOR’UN GOLÜNÜ ISPARTALI 

FUTBOLCU BEYHAN ŞİMŞEK ATTI 

5.dakikada Mertan ile ilk fırsatı yakalayan Kocaelispor, 16. dakikada ise Beykan Şimşek ile mutlak bir şansı değerlendiremedi. 21, 24 ve 27.dakikalarda Mertan ile yeniden tehlikeler oluşturan Yeşil - Siyahlılar 34. dakikada golü buldu. Hazarhan’ın düşürülmesiyle kazanılan penaltı vuruşunu Ispartalı olan ve Ispartaspor eski Teknik Direktörü Hakan Şimşek’in oğlu Beykan Şimşek gole çevirdi ve Kocaelispor bu golle öne geçti ve ilk yarı bu skorla yani 1 – 0 sona erdi.

İLK HAZIRLIK

MAÇINDA 2 – 0 KAYBETTİ

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Kocaelispor yine etkili oyununu sürdü. İkinci yarıya da iyi başlayan Yeşil – Siyahlılar 55. dakikada golü buldu. Yiğit’in ortasında Bedirhan şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve skoru 2-0 yaptı.   Ispartaspor ise maçtaki en net gol pozisyonunu 85.dakikada yakaladı ancak, etkili golcüsü olmadığı için bu atağı golle sonuçlandıramadı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Ispartaspor, ilk hazırlık maçında Kocaelispor’a 2 – 0 mağlup olmaktan kurtulamadı. 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °