Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Yeşil – Pembeli Ekip İkinci Hazırlık Maçında; İki Gol Attı

Yeşil – Pembeli Ekip İkinci Hazırlık Maçında; İki Gol Attı

SPOR 8.01.2023 22:13:00 0
Yeşil – Pembeli Ekip İkinci Hazırlık Maçında;  İki Gol Attı

Ispartaspor, Antalya kampında ikinci hazırlık maçında Bodrumspor ile karşı karşıya geldi. Yeşil – Pembeliler ilk devresini 2 – 0 mağlup kapattıkları maçta Burak Aydın ve Ömer Çiçek’in golleriyle karşılaşmayı 2 – 2 beraberlikle tamamladı. Ispartaspor'un elde ettiği beraberlikten çok rakibine iki gol atması gol sıkıntısı çeken takım için işin sevindiren tarafı oldu. 

Antalya’da yaptığı kampla ligin ikinci yarısının hazırlıklarına devam eden Ispartaspor kamptaki ikinci maçını bugün oynadı. 1. Lig takımlarından Bodrumspor ile Belek Papillion Belvil Hotel sahasında oynanan maçta temsilcimiz Ispartaspor, özellikle ikinci yarıda ortaya koyduğu futbolla göz doldurdu ve sezon başından bu yana gol atmakta büyük sıkıntı çeken Yeşil – Pembeli ekibin güçlü rakibine karşı iki gol atması ise taraftarlarda sevinçle karşılandı.

BU DEFA GOL 

ATMAYI BAŞARDIK

Maçın ilk yarısında güçlü rakibine karşı etkili olamayan Yeşil – Pembeli ekip, Bodrumspor’dan Süleyman Güneş ve İsmail Tarım’ın gollerine engel olamayınca maçın ilk yarısını 2 – 0 mağlup tamamladı. Maçın ikinci yarısında daha etkin bir futbol ortaya koyan Ispartaspor, Burak Aydın ve Ömer Çiçek’in golleriyle skoru eşitledi. Maçta başka gol olmadı ve karşılaşma 2 – 2 beraberlikle sona erdi.

BURAK AYDIN ESKİ GÜNLERİNE 

GERİ Mİ DÖNÜYOR? 

Önceki yıl sezon başında Sivas Belediyespor’dan transfer edilen Forvet Burak Aydın, bilindiği gibi önceki sezon ligin ilk haftaları attığı gollerle dikkatleri üzerine çekmiş, ancak ligin 5. Haftasında sakatlanarak uzun süre sahalardan uzak kalmış ve bir daha da sezon başındaki başarılı performansını bir türlü yakalayamamıştı. Devre arasında, yolların ayrıldığı 6 futbolcudan birisi olan Burak Aydın, daha sonra geri çağrılarak takımın Antalya kampına katılmıştı. Burak’ın bugünkü maçta ortaya koyduğu etkili futbol ve attığı golle akıllara ‘Burak Aydın eski günlerine geri mi dönüyor?’ sorusunu gündeme getirdi. 

LİGİN İKİNCİ YARISINDA 

İLK 11’DE YER ALACAK MI? 

Sezonun ilk yarısında takımda pek tercih edilmeyen ve takımda yer bulamayan Burak Aydın’ın Antalya kampındaki performansı ve bugünkü maçta attığı golle, Teknik Direktör Hakan Yılmaz tarafından ikinci yarıda özellikle ilk 11’lerde sahaya sürülüp sürülmeyeceğini ise zaman gösterecek. 

İLK HAZIRLIK

MAÇINI 2 – 0 KAYBETTİ 

Bilindiği gibi, 2 Ocak tarihinde Antalya kampına başlayan Ispartaspor, ilk hazırlık maçını 5 Ocak tarihinde 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kocaelispor ile oynamış ve sahadan 2 – 0 mağlup ayrılmıştı. 


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °