Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Yeşil – Pembelilerin Fanatik Taraftarı ve Yılmaz Neferi; Ispartaspor’u Ziyaret Etti

Yeşil – Pembelilerin Fanatik Taraftarı ve Yılmaz Neferi; Ispartaspor’u Ziyaret Etti

SPOR 6.09.2021 14:17:00 0
Yeşil – Pembelilerin Fanatik Taraftarı ve Yılmaz Neferi; 
Ispartaspor’u 
Ziyaret 
Etti
Isparta eski Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Yenice, Isparta’dan ayrılmasının ardından yıllar geçmesine rağmen Ispartaspor’u asla unutmuyor. Yenice, sevdalısı olduğu Yeşil – Pembeli Ispartaspor’un Buca maçı için İzmir’e geldiğini duyunca hemen takımın kamp yaptığı otele gidip ziyaret etti.
 
İzmirli olmasına rağmen gönlü sürekli Ispartaspor ile birlikte olan Ali Yenice, Ispartaspor’un tüm maçlarını İzmir’den takip ediyor. Her hafta kiminle oynadı? Sonuç ne oldu takibini yapıyor. Tabiri caizse, Ispartasporla seviniyor, Ispartasporla üzülüyor.
TAKIMI ŞAMPİYON YAPAN
YÖNETİMDE O DA VARDI
Ispartaspor’da 1999 – 2000 sezonunda Atakan Yazgan Başkanlığındaki takım 3. Ligde şampiyon olarak 2. Lige çıktığında, o yönetimde dönemin İl Emniyet Müdür Yardımcısı ve Yeşil – Pembe sevdalısı Ali Yenice de vardı.
ISPARTASPOR’UN ŞAMPİYON OLDUĞUNU
ÖĞRENİNCE ÇOK MUTLU OLDU
Aslen İzmirli olan ve emekli olduktan sonra da memleketi İzmir’e yerleşen emekli Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Yenice, Ispartaspor’un geçen sezon şampiyon olduğunu öğrenince hemen Isparta’ya gelmek istedi. Fakat, Koronavirüs pandemisi nedeniyle gelemedi.
ISPARTASPOR’U KAMP
YAPTIĞI OTELDE ZİYARET ETTİ
Geçen sezon şampiyon olarak 3. Ligde 2. Lige çıkan Ispartaspor, bu sezon mücadele ettiği 2. Lig Beyaz Grupta sezonun ilk maçını dün akşam deplasmanda İzmir ekiplerinden Buca 1928 takımı ile yaptı ve sahadan 1 – 1’lik skorla ayrıldı. Ispartaspor’un Buca maçı için Cumartesi günü İzmir’e geldiğini öğrenen Ispartaspor sevdalısı olan ve İzmir’de ikamet eden Ali Yenice hemen takımın kamp yaptığı Otel’e giderek Teknik Direktör Tarık Söyleyici, Yöneticiler ve futbolcularla görüşüp onlarla sohbet etti ve hasret giderdi. 
YENİCE; “TÜM TEMENNİM
ISPARTASPOR’UN ŞAMPİYON OLMASIDIR”  
İzmir’de olmasına rağmen Ispartaspor’un tüm maçlarını gerek Televizyonlardan gerek internet ortamında takip ettiğini ifade eden Ali Yenice; “Biz her zaman Ispartaspor’un yanında yer aldık, almaya da devam edeceğiz. Ben İzmir’de ikamet etmeme rağmen Ispartaspor’u asla unutamıyorum. Yeşil – Pembe renkler benim kalbime işledi adeta. Takımımızın geçen sezon şampiyon olup 2. Lige çıkması beni son derece mutlu etti. 2. Ligdeki ilk maçı için de İzmir’e geleceğini duyar duymaz hemen takımımızın kamp yaptığı otele geldim. Burada başta 20 yıl önceki Teknik Direktörümüz olan Tarık Hocamız olmak üzere yöneticilerimiz ve futbolcu kardeşlerimizle görüştüm. Onlara, Buca maçında başarılar diledim. Ben, Ispartaspor’un 2. Ligde de şampiyon olacağına canı gönülden inanıyorum” dedi.

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °