Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Yeşil – Pembelilerin 2. Etap Kampı Başladı; Ispartaspor’da Afyon Günleri

Yeşil – Pembelilerin 2. Etap Kampı Başladı; Ispartaspor’da Afyon Günleri

SPOR 16.08.2022 08:48:00 0
Yeşil – Pembelilerin 2. Etap Kampı Başladı; 
Ispartaspor’da 
Afyon Günleri
TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Ispartaspor’un dün itibariyle Afyonkarahisar kampı başladı. Yeşil – Pembeliler 21 Ağustos tarihine kadar Afyon’da kalacak ve 22 Ağustos’ta Isparta’ya dönerek Amedspor maçı hazırlılarına başlayacak.
 
YEŞİL – PEMBELİLER
AFYON’A GİTTİ
30 Temmuz tarihinde topbaşı yaparak yeni sezon hazırlıklarına başlayan ve hazırlık kampının ilk bölümünü Isparta’da geçiren ve önceki gün Atatürk Stadında oynadığı Karamanspor hazırlık maçıyla birinci etap kampını tamamlayan Yeşil – Pembeliler, ikinci etap çalışmaları için dün Afyonkarahisar’a gitti.
1 VEYA 2 HAZIRLIK MAÇI
OYNAMAYI HEDEFLİYOR
Burada bir haftalık bir antrenman programı geçirecek olan Ispartaspor’da, idmanların taktik ağırlıklı geçeceği belirtildi. Yüksek tempoda bir kamp yapacak olan Yeşil – Pembeli ekip, ayrıca bu süreçte 1 veya 2 hazırlık maçı oynamayı hedefliyor.
HEDEF; 1. LİGE
YÜKSELMEK
Transfer çalışmalarını büyük ölçüde tamamlayan Ispartaspor, çoğunluğu tecrübeli futbolculardan kurulu yeni kadrosuyla lige iyi başlangıç yapmak isterken, sezon sonunda ise 1. Lige yükselmenin hesaplarını yapıyor.
TAKIM PAZAR GÜNÜ
ISPARTA’YA DÖNECEK
2. Etap Kamp programı çerçevesinde; 21 Ağustos tarihine kadar Afyon’da kalacak olan Ispartaspor, Aynı gün Isparta’ya dönerek hafta sonu (28 Ağustos Pazar günü) başlayacak olan ligin ilk maçında kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Amedspor maçı hazırlılarına başlayacak.

Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °