Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Yeşil – Pembelilerde Hedef Mutlak Galibiyet; Ispartaspor Artvin Yolcusu

Yeşil – Pembelilerde Hedef Mutlak Galibiyet; Ispartaspor Artvin Yolcusu

ISPARTA 22.12.2020 12:37:00 0
Yeşil – Pembelilerde Hedef Mutlak Galibiyet; 
Ispartaspor 
Artvin 
Yolcusu
Geçtiğimiz hafta güzel bir futbolla lider Çatalcaspor’u net bir skorla mağlup eden Ispartaspor’da gözler Perşembe günü oynanacak Arhavispor maçına çevrildi. Bu maç için bugün Artvin’e yola çıkan Yeşil – Pembeli ekipte hedef ise mutlak galibiyet. Ispartaspor, Arhavispor maçından da iyi futbol ve güzel sonuçla dönerek çıkışını sürdürmek istiyor.
 
KAFİLE BUGÜN
ARTVİN’E HAREKET ETTİ
Misli.com 3. Lig 3. Grupta 15. Haftasında deplasmanda Artvin’in ekibi Arhavispor ile karşılaşacak olan temsilcimiz Ispartaspor’da, Artvin seferi başladı. Çatalca maçının hemen ardından hazırlıklarını sürdüren Yeşil – Pembeli ekip bugün sabah saatlerinde Antalya’ya giderek saat 13.00’te uçakla Trabzon’a oradan da otobüsle Artvin’e geçerek burada yapacağı idmanla hazırlıklarını tamamlayacak ve maç saatini bekleyecek.
ARHAVİSPOR KARŞISINDA UYGULANACAK
TAKTİK ÜZERİNDE DURULDU
Ispartaspor önceki gün tek idman gerçekleştirirken, dünü de taktik ağırlıklı antrenmanla değerlendirdi. Atatürk Stadyumunda Teknik Direktör Hakan Karaca ve yardımcı antrenör Turgut Kul yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda Arhavispor karşısında uygulanacak taktik ve teknik çalışmalar üzerinde duruldu.
SAKATLIKTAN ÇIKAN
NURETTİN ÇAKIR SEVİNCİ
Ispartaspor’da, sakatlıktan yeni çıkan ve geçtiğimiz Pazar günü Isparta’da oynanan Çatalcaspor maçında takımdaki yerini alan Nurettin Çakır sevinci yaşanıyor. Takımda, sakat ve Covid – 19 testi pozitif çıkan futbolcu bulunmuyor. Çatalcaspor galibiyetiyle morallenen Ispartaspor, zorlu deplasmandan da iyi sonuçla dönmek istiyor.
HEDEF; MUTLAK GALİBİYET
Misli.com 3. Lig 3. Grupta son haftalarda daha iyi bir performans sergileyen Ispartaspor, iyi gidişini Arhavispor karşısında da sürdürmeyi hedefliyor. Yeşil –Pembeli ekip, ilk 13 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 de mağlubiyet alarak 22 puan toplayarak 7. Sırada yer alıyor.  
 

Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °