Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Yeşil – Pembelilerde Hedef; Buca’yı Yenerek Lige Galibiyetle Başlamak; Ispartaspor, Gözünü Lige Çevirdi

Yeşil – Pembelilerde Hedef; Buca’yı Yenerek Lige Galibiyetle Başlamak; Ispartaspor, Gözünü Lige Çevirdi

SPOR 2.09.2021 07:50:00 0
Yeşil – Pembelilerde Hedef; Buca’yı Yenerek Lige Galibiyetle Başlamak; 
Ispartaspor, 
Gözünü Lige 
Çevirdi
Yeni sezon için iki ayrı hazırlık kampı yapan Ispartaspor, gözünü tamamen lige çevirdi. Yeşil – Pembeliler bu hafta sonu başlayacak olan ligin ilk maçında deplasmanda karşılaşacakları Bucaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
 
ÜÇ AYLIK FUTBOL
HASRETİ SONA ERİYOR
TFF 2. Lig’de bu hafta sonu yani 5 Eylül Pazar günü başlayacak olan 2021 – 2022 Futbol Sezonunda Beyaz Grupta mücadele edecek olan Ispartaspor, gözünü lige çevirdi.
YOĞUN TEMPO BİZİ BEKLİYOR
Geçen yıl mücadele ettiği 3. Lig 3. Grupta Play – Off’a kalarak Play – Off maçlarında da büyük bir başarı göstererek şampiyonluk ipini göğüsleyip 2. Lige çıkma başarısı gösteren Ispartaspor, yaklaşık üç aylık aradan sonra yükselmidiği 2. Ligde bu hafta sonu ilk maçına çıkacak. Lig boyunca çok yoğun bir tempoya girecek olan Yeşil – Pembeliler birbirinden zorlu 18 maça çıkacak. Camianın beklentisi, hazırlık maçlarındaki istek ve mücadelenin lige de yansıması.
BUCASPOR
HAZIRLIKLARI
DEVAM EDİYOR
Bu doğrultuda, ligin ilk maçında deplasmanda Buca 1928 takımıyla karşılaşacak olan Ispartaspor, bu maçın hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Söz konusu hazırlıklar Cuma günü tamamlanacak ve Yeşil – Pembeli ekibin Cumartesi sabahı Bucaspor maçı için İzmir’e hareket etmesi bekleniyor.
MAÇ PAZAR GÜNÜ
SAAT 20.00’DE BAŞLAYACAK
TFF 2. Lig Beyaz Grup 1. Hafta maçında Ispartaspor, 5 Eylül Pazar günü İzmir Buca Stadında, Buca 1928 takımıyla karşılaşacak. Maç saat 20.00’de başlayacak.

Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °