Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Yeşil – Pembeliler, Zoru Başardı ve Adını Finale Yazdırdı; Tebrikler Ispartaspor

Yeşil – Pembeliler, Zoru Başardı ve Adını Finale Yazdırdı; Tebrikler Ispartaspor

SPOR 19.05.2021 21:05:00 0
Yeşil – Pembeliler, Zoru Başardı ve Adını Finale Yazdırdı; 
Tebrikler
Ispartaspor
3. Lig 3. Grupta Play – Off Yarı Final ikinci maçı ve Isparta’da oynanan 0 – 0’ın rövanşında deplasmanda Esenler Erokspor takımıyla karşı karşıya gelen Ispartaspor, sahadan 2 - 1’lik galibiyetle ayrılarak zoru başararak 3. Grubun birincisi olarak adını finale yazdırdı. Yeşil – Pembeli ekibin gollerini Kerem Pala ve Nurettin Çakır kaydetti.
 
Misli.com 3. Lig 3. Grupta Isparta’yı temsil eden ve ligi 4. Sırada tamamlayarak Play – Off grubuna kalan Ispartaspor, bugün Play – Off Yarı Final ikinci maçında deplasmanda Esenler Erokspor ile karşılaştı. Bilindiği gibi, Isparta’da oynanan ilk maç 0 – 0 golsüz beraberlikle sonuçlanmıştı. Maçta adeta hayatının futbolunu oynayan Yeşil – Pembeli ekip sahadan 2 - 1’lik skorla ayrılarak Play – Off finaline yükseldi. Ispartaspor, bugün akşam saat 20.30’da oynanan maçta rakibini 3 – 2 mağlup ederek adını finale yazdıran Bursa Yıldırımspor ile finalde karşı karşıya gelecek.
İŞTE GERÇEK ISPARTASOR BU
İstanbul Esenler Stadyumunda bugün saat 20.30’da başlayan ve Misli.com’dan da naklen yayınlanan maçta Ispartaspor gerek ilk yarıda gerek ikinci yarıda mükemmel bir futbol oynayarak rakibini esnetmedi. Yeşil – Pembeli ekip sezon boyunca en güzel futbolunu Play – Off maçlarına ortaya koydu.
PERDEYİ KEREM PALA AÇTI,
NURETTİN ÇAKIR KAPATTI
Baştan sona Ispartaspor’un üstünlüğü ile süren karşılaşmada Ispartaspor, attığı kadar da gol kaçırdı. Yeşil – Pembeli ekip tüm baskılı oyununa rağmen gol bulamayınca ilk yarı 0 – 0’lık skorla tamamlandı. Maçın 57. Dakikasında gelişen Ispartaspor atağında sağdan yapılan ortayı iyi takip eden Kerem Pala, arka direkte topu ağlara gönderdi: 0 – 1. Ancak, Ispartaspor golden sonra rakip Esenlerin baskısına dayanamadı ve maçın 64 dakikasında Abuzer’in golüne engel olamayınca durum 1 – 1 oldu. Normalde bu skor da Ispartaspor’un tur atlamasına yetiyordu. Ama maçı bırakmayan Yeşil – Pembeli ekipte maçın 90+6’ıncı dakikasında sahneye bu defa Nurettin Çakır çıktı. Aynı birinci golde olduğu gibi yine sağdan yapılan ortada Nurettin yine arka direkte topu doksana taktı: 1 – 2. Maçta başka gol olmadı ve Ispartaspor bu skorla adını Play – Off finaline yazdırdı.
MAÇIN HAKEM TRİOSUNDAN
MÜKEMMEL YÖNETİM
Bugün Esenler Stadyumunda Esenler Erokspor – Ispartaspor 3. Lig 3. Grup Play – Off Yarı Final ikinci maçını İzmir Bölgesinden Üst Klasman Hakemi Direnç Tonusluoğlu, Ordu Bölgesinden Üst Klasman Yardımcı Hakemleri Uygar Bebek ve Cemal Alpay isimli hakemler yönetti. Maçın hakem triosu maçta mükemmel bir yönetim ortaya koyması Yeşil – Pembeli camiada memnuniyetle karşılandı.
FİNAL MAÇLARI 23 – 24 MAYIS’TA
Ispartaspor Play – Off Yarı Final maçının ilkini 15 Mayıs Cumartesi, ikinci maçını ise 19 Mayıs Çarşamba günü yani bugün oynadı. Yarı Final maçlarında İstanbul ekibi Esenler Erokspor ile karşılaşan Yeşil – Pembeli ekip rakibini eleyerek finale yükseldi ve Play – Off final maçında ise 4. Gruptan birinci olarak çıkan Bursa Yıldırımspor ile karşılaşacak. Final maçları 23 – 24 Mayıs tarihlerinden birisinde oynanacak. Net tarih ve final maçının oynanacağı tarafsız saha TFF tarafından önümüzdeki günlerde açıklanacak.
İŞTE 3. LİG 3. GRUPTA PLAY – OFF YARI MAÇ SONUÇLARI:
19 Mayıs 2021 Saat 16.00: İskenderun - Fethiyespor: 1 – 0 (İskenderun finalde)
19 Mayıs 2021 Saat 16.00: Bursa Yıldırım – Aksaray Belediye: 3 – 2 (Bursa Yıldırım finalde)
19 Mayıs 2021 Saat 20.30: Esenler Erokspor – Ispartaspor: 1 – 2 (Ispartaspor finalde)
19 Mayıs 2021 Saat 20.30 Bucaspor  - Malatya Yeşilyurt: 0 – 0 (Bucaspor finalde)
 
 

Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °