Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Yeşil – Pembeliler Zorlu Maça Hazırlanıyor; Ispartaspor Erzincanspor’u Gözüne Kestirdi

Yeşil – Pembeliler Zorlu Maça Hazırlanıyor; Ispartaspor Erzincanspor’u Gözüne Kestirdi

SPOR 8.03.2022 12:48:00 0
Yeşil – Pembeliler Zorlu Maça Hazırlanıyor; 
Ispartaspor 
Erzincanspor’u
Gözüne Kestirdi
Geçtiğimiz hafta sahasında Nazilli Belediyespor’u mağlup etmeyi başaran Ispartaspor, yarın erteleme maçında sahasında 24Erzincanspor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil – Pembelilerde tek hedef ise mutlak galibiyet.
 
TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadelesini sürdüren Ispartaspor, son haftalarda yakaladığı çıkışı 24Erzincanspor karşısında da sürdürmek istiyor. Cumartesi günü oynadığı Nazilli maçını kazanmayı bilen Yeşil – Pembeli ekip, yarın karşılaşacağı rakibini mağlup ederek grupta yükselmesini sürdürmek istiyor.
TAKIM ERZİNCAN MAÇINA
ARA VERMEDENBAŞLADI
Hafta arası maç olmasından dolayı maçını geçtiğimiz Cumartesi günün oynayan Ispartaspor, yarınki hafta içi maçı için hazırlıklarına ara vermeden başladı. Teknik Direktör Turgut Kul nezaretinde Erzincan maçı hazırlıklarını sürdüren Yeşil – Pembeli ekip, yarınki hafta için maçından da galibiyetle ayrılması bekleniyor.
22. HAFTA MAÇLARI
ERTELENMİŞTİ
Bilindiği gibi; TFF 2. Ligde 26 Ocak Çarşamba günü oynanması gereken 22. Hafta maçları o hafta tüm ülke genelinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle 9 Mart Çarşamba gününe yani yarına ertelenmişti.
MAÇ YARIN
ATATÜRK
STADINDA
Bilindiği gibi; Ispartaspor yarın erteleme maçında 24Erzincanspor takımı ile karşılaşacak. Isparta Atatürk Stadındaki maç saat 14.00’te başlayacak.

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °