Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Yeşil – Pembeliler Zorlu Maç İçin Bugün Nazilli’ye Gitti; Ispartaspor’un Rakibi Nazilli

Yeşil – Pembeliler Zorlu Maç İçin Bugün Nazilli’ye Gitti; Ispartaspor’un Rakibi Nazilli

SPOR 30.10.2021 10:15:00 0
Yeşil – Pembeliler Zorlu Maç İçin Bugün Nazilli’ye Gitti; 
Ispartaspor’un
Rakibi
Nazilli
Ligde Kırşehir ile berabere kalarak ardından Ziraat Kupasında Bodrumspor’a yenilerek kupadan elenen Ispartaspor, ligde yarın deplasmanda Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak. Yeşil – Pembeli ekip yarınki maçta son iki maçında aldığı bir beraberlik ve bir mağlubiyeti unutturmak adına mutlak galibiyet hedefiyle çıkacak.
 
Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grup’ta Ispartapor, 10’uncu haftada Nazilli Belediyespor’a konuk olacak. Nazilli İlçe Stadyumu’nda Pazar günü (yarın) oynanacak olan zorlu karşılaşma saat 14.00’te başlayacak. Karşılaşmayı Bursa bölgesinden Enver Aydın yönetecek.
BURAK AYDIN VE
KALECİ ALP ARDA SAKAT
Ispartaspor’un yarınki karşılaşmaya ideal 11’i ile çıkması bekleniyor. Ancak, sakatlıkları süren Burak Aydın ve Kaleci Alp Arda ise bu konuda Yeşil – Pembeli ekibi kara kara düşündürüyor. Bu iki futbolcunun yarınki maçta oynayıp oynamayacakları ise henüz netlik kazanmadı. Geçtiğimiz Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası’nın 3. turunda deplasmanda Bodrumspor ile oynamış ve sahadan 3 – 1 mağlup ayrılarak tura veda etmişti.
ISPARTASPOR 4.
NAZİLLİSPOR 10’UNCU SIRADA
Yarınki maçtan galibiyetle ayrılarak son haftalardaki kötü gidişine son vermek isteyen Yeşil – Pembeli ekip,  bu son derece zorlu karşılaşmadan 3 puan çıkartarak üst sıralara yükselmeyi hedefliyor. Karşılaşma öncesi Ispartaspor 15 puanla 4. Sırada yer alırken rakibi Nazilli Belediyespor ise 10 puanla 10’uncu sırada bulunuyor.
ISPARTASPOR
KAFİLESİ NAZİLLİ’DE
Öte yandan, hafta boyunca yarın oynayacağı Nazilli Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdüren Ispartaspor, bu hazırlıklarını dün yaptığı son antrenmanla tamamlayarak kafile bugün sabah Nazilli’ye hareket etti. Yeşil – Pembeli ekip Nazilli’ye ulaştıktan sonra konaklayacağı otele yerleşerek maç saatini beklemeye başlayacak.
 

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °