Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Yeşil – Pembeliler Yatağanspor’u ağırlıyor: Ispartaspor Kendini Affettirecek

Yeşil – Pembeliler Yatağanspor’u ağırlıyor: Ispartaspor Kendini Affettirecek

SPOR 12.10.2019 23:55:00 0
Yeşil – Pembeliler Yatağanspor’u ağırlıyor: 
Ispartaspor 
Kendini 
Affettirecek
Ispartaspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde Yatağanspor ile karşılaşacak. Yeşil – Pembeli ekip, bu son derece önemli maçı kazanarak hem geçen haftaki Kestel mağlubiyetini affettirmek hem de ligde çıkışa geçmek istiyor. Atatürk Stadındaki maç saat 15.00’te başlayacak. Maçı Betül Bayhan yönetecek.
 
GRUBUN ÖNEMLİ MAÇI
NİTELİĞİNDE
Geçen haftayı deplasmanda oynadığı Alanya Kestelspor maçını kaybederek haftayı mağlubiyetle kapatan Ispartaspor, gözünü bu hafta sonu yani bugün kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Yatağanspor maçına çevirdi. Bilindiği gibi; Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor ligin üçüncü maçını komşu Antalya takımı olan Kestelspor ile yaparak sahadan 2 – 0’lık mağlubiyetle ayrılmıştı. Yeşil – Pembeli ekip, grupta 4. Haftaya girilirken 4 puan ve (-1) averajla puan durumunda sekizinci sırada bulunuyor. Ispartaspor’un rakibi ise, ligin ilk üç haftasında çok ilginç bir grafik çizmiş durumda. Zira, hiç galibiyeti ve mağlubiyeti olmayan Yatağanspor oynadığı 3 maçın üçünden de beraberlikle ayrılarak 3 puan toplayarak ligin 10. Sırasında bulunuyor.
Kestelspor maçının ardından bir günlük izin verilen Ispartaspor, geçtiğimiz Salı günü sabah toplanarak Teknik Direktör Tarık Söyleyici nezaretinde çalışmaya başlayarak çalışmalarını dünkü son antrenmana kadar sürdürdü.
MAÇ YARIN SAAT
15.00’TE BAŞLAYACAK
Ispartaspor – Yatağanspor maçı bugün Isparta Atatürk Stadında oynanacak ve karşılaşma saat 15.00’te başlayacak.
MAÇI BAYAN
HAKEM
YÖNETECEK
Ispartaspor’un yarın kendi sahasında yapacağı Yatağanspor maçınıAnkara Bölgesi hakemlerinden Betül Baykan yönetecek. Baykan’ın yardımcılıklarını ise; yine aynı bölge hakemlerinden Hasan Bostan ve Alper Serdar Kaya yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise yine Ankara bölgesinden Buğrahan Dilkan İnanır.
SÖYLEYİCİ; “KAZANMAKTAN
BAŞKA BİR ŞEY DÜŞÜNMÜYORUZ”
Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, bugünkü maçta, rakiplerinin durumuna bakmaksızın güzel bir futbol ve iyi bir skorla sahadan ayrılmak istediklerini belirterek; “Bilindiği gibi biz sezona şampiyonluk parolasıyla girdik. Ancak, şuana kadar puan kaybı noktasında bazı şanssızlıklar yaşadık. Şampiyonluk hedefimiz doğrultusunda, mücadelemizi sürdürüyoruz. Sezon sonunda şampiyon olmamız için, biz karşımızdaki rakiplerimizin konumuna bakmaksızın tüm maçlara ayrı ve kazanmak hedefiyle hazırlanıyoruz ve sezon sonunda da şampiyon olacağımıza inancımız tamdır.
“FUTBOLCULARIMA
GÜVENİYORUM”
Tüm hazırlıklarımızı Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Yatağanspor maçını kazanmak üzerine yaptık. Futbolcularıma hafta içinde günde çift idman yaptırdım. Bu maça tüm yönlerimizle hazır olarak çıkmak istiyoruz ve dolayısıyla sahamızdan galibiyetle ayrılarak 3 puanın sahibi olmak istiyoruz.
Rakibimiz şuanda puan durumunda bizden sadece bir puan geride. Dolayısıyla bu maçın ne kadar zorlu geçeceğinin bilincindeyiz. Ancak, bizim de puan kaybı tahammülümüz yok. Bu maçı kazanarak hem yolumuza devam edeceğiz. Hem de geçen haftaki Kestelspor mağlubiyetinden dolayı kendimizi affettireceğiz. Bu konuda takımıma ve futbolcu arkadaşlarıma güveniyorum” dedi.
“TÜM TARAFTARLARIMIZI
MAÇA BEKLİYORUM”
Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, taraftarlara da seslenerek, tüm sporseverleri bugünkü maç için Atatürk Stadyumuna davet ederek; “Onlar bizim onikinci adamımız. Onların desteğine ihtiyacımız var” dedi.
BAL 4. HAFTA MAÇLARI
Ispartaspor – Yatağanspor
Denizli Sarayköyspor – Kestelspor
Konya Ereğlispor – Burdur MAKÜ Gençlikspor
Bucak Belediye Oğuzhanspor - Akşehirspor
Kepez Belediyespor – Çal Belediyespor
Manavgat Belediyespor – Sarayönü Belediyespor
Ortaca Belediyespor – Karaman Belediyespor
 
 
 

Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °