Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Yeşil – Pembeliler Tarsus Önünde de Galibiyete Ulaşamadı; Ispartaspor Galibiyete Hasret!!!

Yeşil – Pembeliler Tarsus Önünde de Galibiyete Ulaşamadı; Ispartaspor Galibiyete Hasret!!!

ISPARTA 14.09.2022 18:49:00 0
Yeşil – Pembeliler Tarsus Önünde de Galibiyete Ulaşamadı; 
Ispartaspor 
Galibiyete 
Hasret!!!
Ligde geride kalan 4 haftada oynadığı kötü futbolla tepkileri üzerine çeken Ispartaspor, bu akşam oynadığı Tarsus İdmanyurdu maçından da galibiyetle ayrılamadı. Yeşil – Pembelilerin skordan çok ortaya koyduğu kötü futbol eleştiri konusu oldu.
 
2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor, ligin 4. Haftasında bu akşam Tarsus İdmanyurduspor ile karşı karşıya geldi. Amedspor ve Ankaraspor beraberliği, Esenler Erok mağlubiyetlerinden sonra ligde henüz galibiyetle tanışamayan Ispartaspor’da tek hedef galibiyetti. Ancak, Yeşil – Pembeli ekip yine kötü futboluyla galibiyete ulaşamadı ve maç 1 – 1 berabere sonuçlandı. Maçı izleyen Ispartaspor  taraftarları ‘Yusuf Şimşek İstifa’ sloganları attı.
ISPARTASPOR İKİ
PUAN DAHA KAYBETTİ!
Bu akşam saat 19.00’da Tarsus İlçe Stadında oynanan maçta, adeta maça galibiyetle başladı. Zira, maçın 4. Dakikasında Muhammet Aran ile 1 – 0 öne geçen Ispartaspor, bu galibiyeti koruyamadı ve maçın 37. Dakikasında Taha Balcı defansın arkasına sarkarak kaleciyle karşı karşıya kaldı ve topu ağlara göndererek durumu 1 – 1 yaptı.
İKİNCİ YARI REZALET FUTBOL
Maçın ikinci yarısında, birinci yarısından daha rezalet bir futbol ortaya koyan Ispartaspor, galibiyet golüne ulaşamayınca ligin 4. Haftasını da galibiyete hasret bir şekilde kapatarak altın değerinde iki puan daha kaybetti.
SON SIRALARA
DEMİR ATTI
Ispartaspor 4 haftada aldığı 3. Beraberlikle son sıralara demir attı. Yeşil – Pembeli ekip, Bursaspor’un mağlup olması ve averajı nedeniyle 15. Sıradan 14. Sıraya yükseldi. Ispartaspor, aldığı bu sonuçlarla ligin başından bu yana son sıralarda yer almaya devam ediyor.
YUSUF ŞİMŞEK İLE
YOLLAR AYRILACAK MI?
Öte Yandan, Ispartaspor Yönetiminin ligin başından bu yana alınan kötü sonuçlar ve son olarak Tarsus maçı beraberliği konusunda Teknik Direktörden bir rapor isteyeceği edinilen bilgiler arasında. Yönetimin duruma göre, Teknik Direktör Yusuf Şimşek ile yolları ayırabileceği de olası gelişmeler arasında yer alıyor.
BAYBURT İÖS
TAKIMI GELİYOR
Ispartaspor, bu hafta sonu yani 18 Eylül Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde ligin son sırasında bulunan, henüz puanı bile bulunmayan ve ligde çok kötü bir durumda olan Bayburt İl Özel İdarespor takımıyla karşı karşıya gelecek.

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °