Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Yeşil – Pembeliler Karaman Belediyespor’u ağırlıyor: Ispartaspor’un VAR OLMA Maçı

Yeşil – Pembeliler Karaman Belediyespor’u ağırlıyor: Ispartaspor’un VAR OLMA Maçı

ISPARTA 16.02.2020 05:59:00 0
Yeşil – Pembeliler Karaman Belediyespor’u ağırlıyor: 
Ispartaspor’un 
VAR OLMA
Maçı
BAL 7. Grupta geçen hafta Kestelspor’un mağlup olmasıyla şampiyonluk için yeniden umutlanan Ispartaspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde grup ikincisi Karaman Belediyespor ile karşılaşacak. Atatürk Stadındaki maç saat 14.00’te başlayacak. Maça giriş ücretsiz olacak.
 
Geçen hafta ligin ikinci yarısının dördüncü maçında deplasmanda Yatağanspor ile karşılaşan ve maçtan 2 – 0’lık galibiyetle ayrılan, buna paralel olarak yine geçen hafta grup lideri Kestelspor’un da kendi sahasında Denizli Sarayköyspor’a mağlup olmasıyla aradaki puan farkının 5’ten yeniden 2’ye düşmesiyle şampiyonluk konusunda yeniden umutlanan Ispartaspor, gözünü bu hafta sonu yani bugün kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Karaman ilinin takımı Karaman Belediyespor maçına çevirdi. Yeşil – Pembeli ekibin karşılaşacağı Karaman Belediyespor maçı adeta var olma maçı niteliğinde. Zira, bu maçta kaybedilecek bir puan Yeşil – Pembeli ekibin şampiyonluktan uzaklaşması anlamına geliyor. Galibiyet halinde ise, Ispartaspor ikinci sıradaki rakibinin üzerine çıkarak ikinci sıraya oturacak.  
18. HAFTA MAÇI KARAMAN
BELEDİYESPOR İLE
Pazartesi gününü izinli geçiren Ispartaspor, Salı günü sabah toplanarak Teknik Sorumlu Turgut Kul nezaretinde çalışmaya başlayarak çalışmalarını dünkü son antrenmana kadar sürdürdü ve bu ter antrenmanının ardından takım tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.
RAKİP KARAMAN BELEDİYESPOR
2. SIRADA BULUNUYOR
Ispartaspor’un bu haftaki rakibi olan Karaman Belediyespor Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta Ispartaspor’un bir sıra üstünde ve 2. Sırada yani grubun üst sıralarında bulunuyor. Kırmızı – Beyazlı ekip, geride kalan 17 haftada 11 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak (+14) averaj ve 35 puan toplamış durumda.
MAÇ BUGÜN SAAT
14.00’TE BAŞLAYACAK
Ispartaspor – Karaman Belediyespor maçı bugün Atatürk Stadyumunda oynanacak ve karşılaşma saat 14.00’te başlayacak.
MAÇI HAKEM ERHAN
KAYA YÖNETECEK
Ispartaspor’un bugünkü Karaman Belediyespor maçını Hatay Bölgesi hakemlerinden Erhan Kaya yönetecek. Kaya’nın yardımcılıklarını ise; yine aynı Bölgeden Mete Şeb ve Mehmet Zekat Yılmaz yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi de Hatay Bölgesinden Ali Taşan.  
İKİ HAFTA ÜST ÜSTE KENDİ
SAHASINDA OYNAYACAK
Öte yandan, Ispartaspor’un fikstür avantajı ise sürüyor. Bu doğrultuda, Yeşil – Pembeli ekip, bugün kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Karaman Belediypespor maçının ardından haftaya da yine kendi saha ve seyircisi önünde oynayacak ve Denizli Sarayköyspor’u konuk edecek.
BAL 18. HAFTA MAÇLARI
Konya Ereğlispor – Kestelspor
Denizli Sarayköyspor – Yatağanspor
Ispartaspor – Karaman Belediyespor
Ortaca Belediyespor – Sarayönü Belediyespor
Manavgat Belediyespor – Çal Belediyespor
Kepez Belediyespor – Akşehirspor
Bucak Belediye Oğuzhanspor – Burdur MAKÜ Gençlikspor
 

Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °