Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Yeşil – Pembeliler İlk Deplasman Maçından Puan veya Puanlarla Dönmek İstiyor; Ispartaspor ZORLU Virajda

Yeşil – Pembeliler İlk Deplasman Maçından Puan veya Puanlarla Dönmek İstiyor; Ispartaspor ZORLU Virajda

SPOR 4.09.2022 11:37:00 0
Yeşil – Pembeliler İlk Deplasman Maçından Puan veya Puanlarla Dönmek İstiyor;  
Ispartaspor
ZORLU 
Virajda
2. Lig Beyaz Grupta sezona sahasında Amedspor beraberliği ile başlayan Ispartaspor, bugün grubun güçlü takımlarından Esenler Erokspor ile deplasmanda kritik öneme sahip bir maça çıkacak. Yeşil – Pembeli ekipte hedef mutlak galibiyet.
 
2. Lig Beyaz Grupta 2. Hafta maçları dün oynanan bir maçla başladı. Bugün ise 8 karşılaşma ile tamamlanacak. Ligin ilk haftasında geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircisi önünde Amedspor ile 1 – 1 berabere kalarak lige bir puanla başlayan Ispartaspor, 4 Eylül Pazar günü yani bugün; ligin ilk maçında deplasmanda Menemenspor’a 1 – 0 mağlup olarak lige giriş yapan Esenler Erokspor ile karşılaşacak. Yeşil – Pembeli ekip, bugün Esenler Erokspor son derece zorlu bir maça çıkacak. Esenler İlçe Stadyumundaki maç saat 17.00’de başlayacak.
LİG 9.SU VE LİG 17.SİNİN MAÇI
Bilindiği gibi, geçen hafta aldığı beraberlikle grupta dokuzuncu sırada bulunan Ispartaspor, geçtiğimiz hafta grupta grubun şampiyonluk adaylarından olan Amedspor ile kendi saha ve seyircisi önünde oynamış ve sahadan 1 – 1’lik beraberlikle ayrılarak altın değerinde iki puan kaybetmişti. Ligde ikinci haftaya girilirken, Ispartaspor 9. Sırada, Esenler Erokspor ise 17. Sırada bulunuyor.
HEDEF MUTLAK GALİBİYET
Ispartaspor’un puan durumunda üst sıralara tırmanması için bugünkü maçı mutlak suretle kazanması gerekiyor. En küçük bir puan kaybında ise puan durumunda alt sıralara düşme tehlikesi ile karşı karşıya kalacak.
MAÇI LEVENT
GÜMÜŞTERE
YÖNETECEK
Bugün saat 17.00’de Esenler İlçe Stadında başlayacak olan Esenler Erokspor – Ispartaspor maçını Sakarya Bölgesi hakemlerinden Levent Gümüşdere yönetecek. Gümüşdere’nin Yardımcılıklarını ise Ramazan Ufuk Avdaş ve Enes Biroğlu yapacaklar. Maçın 4. Hakemi ise Tolga Tugay İnan.

Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °