Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Yeşil – Pembeliler Galibiyet Siftahı Yapmak İstiyor, Tarsus’ta Zorlu 90 Dakika

Yeşil – Pembeliler Galibiyet Siftahı Yapmak İstiyor, Tarsus’ta Zorlu 90 Dakika

ISPARTA 14.09.2022 14:42:00 0
Yeşil – Pembeliler Galibiyet Siftahı Yapmak İstiyor, 
Tarsus’ta
Zorlu 90
Dakika
Ispartaspor, 2. Lig Beyaz Grubun 4. Haftasında bugün deplasmanda Tarsus İdmanyurduspor ile son derece zorlu bir maça çıkacak. Tarsus ilçe Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 19.00’da başlayacak. Ligin ilk 3 maçında henüz galibiyetle tanışamayan Yeşil – Pembeliler, bugünkü maçtan da 3 puanla ayrılarak ilk galibiyetini almak istiyor.
 
2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor, ligin 4. Haftasında bu akşam Tarsus İdmanyurduspor ile karşılaşacak. Amedspor ve Ankaraspor beraberliği, Esenler Erok mağlubiyetlerinden sonra ligde henüz galibiyetle tanışamayan Ispartaspor’da tek hedef galibiyet.
ISPARTASPOR’DA
TEK DÜŞÜNCE; KAZANMAK
Ispartaspor kafilesi, dün sabah saatlerinde karşılaşma için Mersin’e gitti. Temsilcimiz, akşam saatlerinde stadyumda yaptığı son idmanın ardından çalışmalarına nokta koydu ve maç saatini beklemeye başladı. Maç öncesinde Ispartaspor’da önemli bir eksik bulunmazken, moraller de yerinde. 2. Lig Beyaz Grupta 2 puanla 15. Sırada yer alan Yeşil – Pembeli ekip, maça mutlak 3 puan parolası ile çıkacak.
EKSİ BİR AVERAJ VE
İKİ PUANLA 15. SIRADA
Yusuf Şimşek’in ekibi, Tarsus karşısında da 3 puanı alarak hem ligde ilk galibiyetini almak hem de puanını 5’e çıkarmak istiyor. Öte yandan Yeşil – Pembeliler ligin ilk üç maçında 2 gol kaydederken, kalesinde ise 3 gol gördü.
MAÇ SAAT 19.00’DA
BAŞLAYACAK
Bu akşam Tarsus Şehir Stadında saat 19.00’da başlayacak olan karşılaşmayı Kayseri Bölgesi Hakemlerinden Necati Selçuk Şahin yönetecek.

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °