Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Yeşil – Pembeliler Erokspor İle Rövanş Maçına Çıkıyor; Ispartaspor Zoru Sever

Yeşil – Pembeliler Erokspor İle Rövanş Maçına Çıkıyor; Ispartaspor Zoru Sever

SPOR 19.05.2021 07:58:00 0
Yeşil – Pembeliler Erokspor İle Rövanş Maçına Çıkıyor; 
Ispartaspor
Zoru 
Sever
3. Lig Play – Off yarı final rövanş maçları bugün oynanıyor. Ispartaspor, Isparta’da 0 – 0 biten maçın rövanşında bugün saat 20.30’da İstanbul Esenler Stadyumunda Esenler Erokspor ile karşılaşacak.
 
Ispartaspor, bu akşam İstabul’da oynanacak maçta 1 – 1’lik beraberlikle bile finale yükselecek. Ancak Yeşil – Pembeli takımımızdan çok dengeli ve hırslı oyunla bugün kazanarak tur atlamasını, final için rakiplerine gözdağı vermesini bekliyoruz.
MAÇIN HAKEMİ İZMİR BÖLGESİNDEN
Esenler Erok Stadı’ndaki maçı, Üst Klasman Hakemi ve Süper Lig Hakemlerinden İzmir Bölgesi Hakemi Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Tonusluoğlu’nun Yardımcılıklarını ise Ordu Bölgesi Hakemlerinden Uygar Bebek ve Cemal Albay yapacaklar.
PLAY – OFF YARI FİNALDE
3 MAÇ DAHA VAR
Öte yandan; 3. Lig Play – Off’ta bugün üç maç daha yapılacak. Buna göre; İskenderunspor – Fethiyespor, Bursa Yıldırımspor – 68 Aksaray Belediyespor ve Bucaspor 1928 – Malatya Yeşilyurt Belediyespor maçları oynanacak. Eğer Ispartaspor bugünkü maçta tur alayarak finale kalırsa finalde Bursa Yıldırımspor – 68 Aksaray Belediyespor maçının galibiyle karşılaşacak.
ÇOK DİKKATLİ OLMALIYIZ
Esenler Erokspor, güçlü ve dinamik bir kadroya sahip. Geçtiğimiz Cumartesi günü Isparta’da oynanan ilk maçta, ilk dakikalarda Ispartaspor etkili ve üstün bir futbol ortaya koymasına rağmen, Erokspor maçın ilerleyen dakikalarında maçta dengeyi sağlayarak Ispartaspor’un gol yollarındaki ataklarını engellemeyi başarmıştı. Bu nedenle, bugün Ispartaspor’dan çok daha kararlı, disiplinli ve kesinlikle kazanmaya yönelik futbol bekleniyor.
ZAFER, İNANANLARINDIR….
Özellikle bugün rakip karşısında geri düşersek, tur atlamak için işimiz çok zor olabilir. Ispartaspor’un mevcut kadrosu bugün turu geçecek kaliteye sahip. Yeterki, başarıya inansınlar. Dolayısıyla maçın 90 dakikası boyunca çok dikkatli olmak, bir an bile rakibi hafife almamak ve gerçekten turu geçmeyi istiyor olmak gerekiyor.

Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °