Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Yeşil – Pembeliler Çok Zor Bir Fikstüre Giriyor; Ispartaspor İçin Lig Yeni Başlıyor

Yeşil – Pembeliler Çok Zor Bir Fikstüre Giriyor; Ispartaspor İçin Lig Yeni Başlıyor

SPOR 1.10.2022 09:56:00 0
Yeşil – Pembeliler Çok Zor Bir Fikstüre Giriyor; 
Ispartaspor 
İçin Lig 
Yeni Başlıyor
Ligde oynadığı ilk 6 maçta biri hariç vasat takımlarla oynayan Ispartaspor, bugünden itibaren grupta şampiyonluk mücadelesi veren takımlarla art arda oynayacak. Yeşil – Pembeliler için zorlu fikstür bugün oynanacak 24Erzincanspor maçıyla başlayacak.
 
2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor için lig adeta yeniden başlıyor.
6 MAÇTA SADECE
6 PUAN KAZANABİLDİ
Ligin başından bu yana normal yani vasat sayılabilecek takımlarla karşı karşıya gelen Ispartaspor, buna rağmen istenilen başarıyı gösteremedi ve ligde alt sıralarda yer bulabildi. Ispartaspor, bugüne kadar oynadığı maçlardan 3 beraberlik, 2 mağlubiyet ve 1 de galibiyet aldı. Ligde geride kalan 6 haftada topladığı 6 puanla puan durumunda küme düşme potasının hemen üstünde bulunan Yeşil – Pembeli ekibi, bugünden itibaren zorlu bir fikstür bekliyor.
ISPARTASPOR’U BİRBİRİNDEN
ZORLU MAÇLAR BEKLİYOR
Zira, Yeşil – Pembeli ekip bugün başlayacak olan 24 Erzincanspor maçıyla birlikte Düzcespor, Menemenspor, Ş. Urfaspor gibi ligde şampiyonluğa oynayan takımlarla art arda maçlar yapacak.
HAKAN ŞİMŞEK’İN
ZOR SIRAVLARI
Sezona Teknik Direktör Yusuf Şimşek ile giren ancak ilk 6 haftada istediği sonuçları alamayan ve geçtiğimiz Salı günü Yusuf Şimşek ile yollarını ayırıp Teknik Direktörlük görevine Hakan Şimşek’i getiren Ispartaspor’da, Teknik Patron Hakan Şimşek’i birbirinden zorla mücadeleler bekliyor. Şimşek’in bu zorlu mücadelelerden başarılı çıkması halinde takımın şampiyonluğa bile oynayabileceği belirtiliyor. Yeşil – Pembeli camia ise, iki yıl önce takımı şampiyon yaparak 3. Ligden 2. Lige çıkaran Teknik Direktörlerine güveniyor.

Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °