Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Yeşil – Pembeliler Bugün Tarsus İdmanyurdu’nu Konuk Ediyor; Isparta’da AKDENİZ Derbisi

Yeşil – Pembeliler Bugün Tarsus İdmanyurdu’nu Konuk Ediyor; Isparta’da AKDENİZ Derbisi

SPOR 26.09.2021 10:43:00 0
Yeşil – Pembeliler Bugün Tarsus İdmanyurdu’nu Konuk Ediyor;  
Isparta’da
AKDENİZ 
Derbisi
2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartapor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde Tarsus İdmanyurduspor ile karşılaşacak. Bir anlamda ‘Derbi’ niteliği taşıyan maçta Yeşil – Pembeli ekip bu son derece zorlu maçı kazanarak yoluna emin adımlarla ilerlemek istiyor. Isparta Atatürk Stadyumundaki maç saat 19.00’da başlayacak.
 
ZORLU MAÇ
ISPARTA’DA OYNANACAK
2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve 3. Haftayı 24 Erzincanspor deplasmanından 3 – 1’lik skorla yarılarak üç puanla geçen, Ispartaspor bugün, grubun şampiyonluk adaylarından Tarsus İdman Yurduspor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil – Pembeli ekibin bu maçı zor da olsa aynı Erzincanspor maçında ortaya koyduğu disiplinli futbolla kazanması bekleniyor.  
TARSUS İDYANYURDUSPOR
MAÇINI BEKLİYOR
Covid – 19 pandemisi nedeniyle tribünlere yüzde 50 kapasitede seyirci alınarak oynanacak olan maçta Ispartaspor’da hedef mutlak galibiyet. Yeşil – Pembeli ekip bugün oynayacağı Tarsus İdmanyurduspor hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürerek dün itibariyle tamamlayıp tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Dün Atatürk Stadında Teknik Direktör Tarık Söyleyici yönetiminde ısınma koşusu ile başlayan antrenman daha sonra kuvvet ve kondisyon çalışması yapan ve antrenmanın son bölümünde bugün oynanacak olan Tarsus İdmanyurdupor maçının taktiği üzerinde duruldu.
ISPARTASOPR 7. SIRADA
2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartapor, bugüne kadar oynadığı 3 maç sonunda topladığı 5 puanla grupta yedinci sırada bulunuyor. Yeşil –
Pembeliler bu maçlarda 1 galibiyet ve 2 beraberlik elde etmişti. Ispartaspor, ligdeki çıkışını bugünkü Tarsus İdmanyurduspor maçını kazanarak devam ettirmek istiyor.
RAKİP TARSUS İDMAN
YURDUSPOR OR 9. SIRADA
Ispartaspor’un bugünkü rakibi Tarsus İdmanyurduspor ise; 3 maç sonunda topladığı 4 puanla puan durumunda 9. sırasında yer alıyor. 2. Lig Beyaz Grupta Ş. Urfaspor 7 puanla liderlik koltuğunda yer alırken, Kırşehir, Amed, Nazilli, Pendik ve Akhisarspor 6’şar puanla sıralanıyor. Bu takımların hemen ardından ise Ispartaspor geliyor.
GÖZLER TANER
GÜMÜŞ’TE OLACAK
Öte yandan, Ispartaspor’un bugün yapacağı Tarsus İdmanyurduspor maçında gözler ligde ilk defa geçen hafta takımla birlikte sahaya çıkan ve gösterdiği performans ile taraftarların beğenisini kazanan Taner Gümüş’te olacak. Zira, Yeşil – Pembeli ekipte Covid – 19 pandemisi nedeniyle ligin ilk iki haftasında takımdaki yerini alamayan Taner Gümüş, geçen hafta Erzincanspor maçında ilk defa forma giymiş ve sahada basmadık yer bırakmamıştı. Taraftarlar, başarılı futbolcudan bugünkü maçta bir de gol bekliyor.
MAÇI HAKEM SAFA
YILMAZ YÖNETECEK
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu geçtiğimiz gün 2. Lig Beyaz Grupta oynanacak 4. Hafta maçlarının Hakemlerini de açıkladı. Buna göre; Ispartaspor’un bugün kendi saha ve seyircisi önünde saat 19.00’da oynayacağı Tarsus İdmanyurduspor maçını Van Bölgesi Hakemlerinden Safa Yılmaz yönetecek. Yılmaz’ın yardımcılıklarını ise Şenol Bektaş ve Efe Kurtuluş yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Ömer Şivka olacak.
 

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °