Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Yeşil – Pembeliler Bugün Menemenspor İle Son Derece Önemli ve Kritik Maça Çıkacak; Ispartaspor Zoru Sever

Yeşil – Pembeliler Bugün Menemenspor İle Son Derece Önemli ve Kritik Maça Çıkacak; Ispartaspor Zoru Sever

SPOR 9.10.2022 08:51:00 0
Yeşil – Pembeliler Bugün Menemenspor İle Son Derece Önemli ve Kritik Maça Çıkacak; 
Ispartaspor
Zoru Sever
2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor, bugün grubun güçlü ekiplerinden Menemenspor ile karşılaşacak. Grubun ‘Derbi Maçı’ niteliğindeki maç Ispartaspor için büyük önem taşıyor. Ancak, takımdaki sakatlıkların çokluğu ise can sıkıyor. Bugün Atatürk Stadyumunda oynanacak maç saat 19.00’da başlayacak.
 
TFF 2. Lig Beyaz Grupta 8. Hafta maçları 9 Ekim Pazar günü yani bugün oynanacak. Ispartaspor, puan durumunda daha üst sıralara tırmanabilmek için bu maç son derece önem taşıyor. Ancak, karşısında da grupta aldığı galibiyet ve puanlarla güçlü bir ekip olduğunu ortaya koyan bir takım bulunuyor.
ISPARTASPOR ZORU SEVER
Ligde oynadığı maçlarda bugüne kadar 9 puan toplayan ve puan durumunda da küme düşme hattının bir basamak üstünde yer alan Ispartaspor’un bugün oynayacağı Menemenspor maçında özellikle Teknik Direktör Hakan Şimşek’in göreve gelmesiyle nasıl bir sonuç alacağı spor kamuoyun tarafından merakla bekleniyor. Yeşil – Pembeli ekibin, son derece zorlu maçtan puanlarla ayrılması şehirde büyük sevinç yaratacağı gibi, 2. Ligde de büyük ses getirecek.
GRUBUN EN ÇOK GOL ATAN
TAKIMLARINDAN BİRİSİ
Grupta play – off grubunun hemen altında bulunan Menemenspor, bu haftaya kadar oynadığı 7 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet almış durumda. Bu haftaya kadar rakip kalelere 11 gol atma başarısı gösteren Sarı – Lacivertli ekip, kalesinde de 10 gol ile grubun en çok gol yiyen takımı konumunda.
ISPARTASPOR EN AZ GOL YİYEN TAKIM KONUMUNDA
ANCAK, GOL ATMADA BÜYÜK SIKINTI VAR…
Grupta 9 puanla 14. Sırada bulunan Ispartaspor ise 5 golle grubun az gol yiyen takımları arasında. Ancak, Yeşil – Pembeli ekibin attığı gol sayısında ise Menemenspor’a göre bariz bir düşüklük var. Menemenspor 11 gol atarken, Ispartaspor ise rakibinden 6 gol eksikle 5 gol atmış durumda. Bu da Yeşil – Pembeli ekibin gol atmakta ne kadar sıkıntı yaşadığını ortaya koyuyor.
SAKATLIKLAR
CAN SIKIYOR
Öte yandan, Ispartaspor’da yaşanan sakatlıklar ise gerçekten büyük handikap. Zira, Yeşil – Pembeli ekipte daha önceki haftalardan sakatlığı devam eden Kaleci Atilla Özmen, Musa Nizam, Burhan Eşen ve Cem Özdemir’in yanı sıra Düzcespor maçında Muhammet Aran, İsmet Kavuştu, Samet Karakoç ve Soner Birinci sakatlandılar. Sakat futbolcuların bir an önce iyileştirilmeleri veya iyileşmeleri için Kulüp doktoru tarafından gerekli tedavilerin yapıldığı ve Samet ile Soner’in Menemenspor maçında oynayıp oynayamayacağının maç saatinde netlik kazanacağı öğrenildi.
MAÇI ÖZGÜR REHA
ALICI YÖNETECEK
Bugün saat 19.00’da Isparta Atatürk Stadyumunda başlayacak olan Ispartaspor – Menemenspor maçını Gaziantep Bölgesi Hakemlerinden Özgür Reha Alıcı yönetecek. Alıcı’nın yardımcılıklarını Mahmut Gülle ve Niyazi Atakan Ataseven yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise Ali Rıza Altunbakır.
32 GENÇLİK GÖREVE HAZIR
TAKIMI YİNE ONLAR DESTEKLEYECEK
Öte yandan, Ispartaspor’u kurulduğu yıldan bu yana yani 55 yıldır sahasında ve deplasmanda destekleyen 32 Gençlik Taraftar Grubu, takımı bugünkü maçta yine yalnız bırakmayacak. Saat 18.00’de Cumhuriyet Meydanında toplanacak olan Yeşil – Pembeli 32 Gençlik Taraftar Grubu toplu halde Stadyuma giderek takımlarını Menemenspor maçında 90 dakika boyunca destekleyecekler.

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °