Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Yeşil – Pembeliler Amedspor Karşısında Bir Puanı İkinci Yarıda Kurtardı; Ispartaspor Sezona İki Puan Kayıpla Başladı

Yeşil – Pembeliler Amedspor Karşısında Bir Puanı İkinci Yarıda Kurtardı; Ispartaspor Sezona İki Puan Kayıpla Başladı

SPOR 28.08.2022 21:32:00 0
Yeşil – Pembeliler Amedspor Karşısında Bir Puanı İkinci Yarıda Kurtardı; 
Ispartaspor
Sezona İki Puan 
Kayıpla Başladı
Sezonun ilk maçında kendi saha ve seyircisi önünde Amerspor ile karşılaşan Ispartaspor, sahadan beraberlikle ayrılarak altın değerinde iki puan kaybetti. İlk yarıda Serdar Eyilik’in golüyle mağlup duruma düşen Yeşil – Pembeli ekip, beraberliği 76. Dakikada Soner Birinci’nin golüyle kurtarabildi.
 
ISPARTASPOR,
YENİ SEZONA PUAN
KAYBIYLA BAŞLADI
2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor ligin birinci yani ilk hafta maçında sahadan beraberlikle ayrıldı. Isparta Atatürk Stadyumunda Amedspor ile karşı karşıya gelen Yeşil – Pembeli ekip, ligin ilk haftasında rakibi karşısında etkili bir oyunu ortaya koyamadı ve sahadan bir puanla ayrılıp, iki puan kaybetti.  
TRİBÜNLER DOLDU
Bugün saat 20.00’de Atatürk Stadyumunda oynanan maçı; Ak Parti Isparta Milletvekilleri Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Kulüp Başkanı Başkanı Süleyman Kabalak ve yöneticiler ile bazı daire müdürleri izledi. Yeşil – Pembeli taraftarlar maça büyük ilgi gösterdiler ve tribünleri doldurdular. Bugünkü maçı yaklaşık 6 bin dolayında seyirci izledi. 32 Gençlik Taraftar Grubu ise maç boyunca yaptığı tezahüratlarla takımını 90 dadika boyunca destekledi. 
ISPARTASPOR SAHADA
KENDİSİNDEN BEKLENEN
BASKIYI KURAMADI
Maçın ilk yarısında 5. Dakikası ile 20. Dakikası arasında rakibine görü üstün bir futbol ortaya koyan Ispartaspor, bu 15 dakikalık sürede elde ettiği gol pozisyonlarını golle sonuçlandıramayınca, maçın üstünlüğünü rakibine kaptırdı. Amedspor ise maçta önce dengeyi sağladı ardından üstünlüğü ele geçirdi ve bu üstünlüğünü maçın 24. Dakikasında Serdar Eylik’in attığı golle süsleyince Ispartaspor karşısında 1 – 0 önce geçti. Maçın ilk yarısı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda rakibine göre biraz da olsa daha iyi görünen Ispartaspor, maçın 76. Dakikasında Soner Birinci’nin attığı golle durumu 1 – 1’e getirdi.
KALEDE YAVUZ
AYGÜN GÜVEN VERMEDİ
Sezon öncesi Fatih Karagümrükspor’dan transfer edilen Kaleci Yavuz Aygün bugünkü maçta kalesinde güven vermedi. Aygün, maç boyunca yaptığı hareketlerle Yeşil – Pembeli taraftarları saç – baş yoldurdu. Kaleci Yavuz Aygün’ün kısa zamanda kendisine çeki – düzen vermesi gerekiyor.
MAÇIN YILDIZI
SONER BİRİNCİ OLDU
Bugünkü maçta ortaya koyduğu performansla maçın yıldızı Yeşil – Pembeli ekibin ön liberosu Soner Birinci oldu. Sahada adeta basmadık yer bırakmayan Birinci, bir de gol kaydederek takımını mağlubiyetten kurtaran isim oldu.
HAKEM REZALETİ
Daha sezonun ilk maçında Isparta’da hakem rezaleti yaşandı. Maçın orta hakemi Ankara Bölgesinden Gürcan Hasova, takdir haklarını sürekli Amedspor’dan yana kullandı. Özellikle ilk yarıda Ispartasporlu futbolcular Hakem Hasova’nın verdiği kararlarla adeta çılgına döndü. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi daha sezonun başında yaşanan bu hakem skandallarına yönetimin bir çare bulması ve Ankara nezdinden lobi yapması isteniyor.
BURAK AYDIN
VARLIK GÖSTEREMEDİ
Geçtiğimiz yıl sezonu ilk haftalarında mükemmel bir performans sergileyerek attığı gollerle takımını sırtlayan ancak, geçirdiği sakatlık sonrası eski performansından bir hayli uzaklaşan Burak Aydın, yeni sezonda da aynı geçen sezon sakatlıktan sonraki halini sürdürdü. Yeşil – Pembeli ekibin gol umudu olarak sahaya çıkan Aydın, sahada
SEZONUNA BİR
PUANLA BAŞLADI
Yeşil – Pembeli ekip bugünkü maçta aldığı bir puanla 2022 – 2023 Futbol sezonuna da bir puanla başlamış oldu.
İLK HAFTAYI
9. SIRADA TAMAMLADI
Ispartaspor, bugünkü beraberlikle ligin ilk haftasını puan durumunda 9. Sırada tamamladı.
HAFTAYA EROKSPOR
DEPLASMANINA GİDECEK
Ispartaspor’un gelecek hafta yani ligin ikinci yarısında İstanbul ekibi Esenler Erokspor deplasmanına gidecek.
2. LİG BEYAZ GRUPTA 1. HAFTA TOPLU SONUÇLARI:
Düzcespor – Ankaraspor: 3 - 1
Arnavutköy Bld. – Sivas Bld.: 2 – 1
İnegölspor – Bayburt İÖİ: 3 – 0
Nazilli Belediye – Afjet Afyon: 1 – 1
Somaspor – Batman Petrol: 0 – 1
24 Erzincanspor – Tarsus İ.Y.: 1 – 1
Ispartaspor – Amedspor: 1 – 1
Menemen FK – Erokspor: 1 – 0
Şanlıurfaspor – Çorum FK: 0 – 0

Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °