Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Yeşil – Pembeliler Altın Değerinde İki Puan Kaybetti; Ispartaspor Menemen’i Yiyemedi!

Yeşil – Pembeliler Altın Değerinde İki Puan Kaybetti; Ispartaspor Menemen’i Yiyemedi!

SPOR 9.10.2022 20:51:00 0
Yeşil – Pembeliler Altın Değerinde İki Puan Kaybetti; 
Ispartaspor
Menemen’i 
Yiyemedi!
Kendi saha ve seyircisi önünde Menemenspor ile karşılaşan Ispartaspor, maçın 80 dakikasında vasat bir futbol ortaya koyunca rakibini yenemedi ve altın değerinde iki puan kaybetti. Maçın son 10 dakikasında gerçek futbolunu ortaya koyan Yeşil – Pembeli ekibe bu defa gol atacak zaman kalmayınca maç başladığı gibi golsüz sona erdi.
 
2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor puan kaybetmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Düzcespor deplasmanından 1 – 0’lık mağlubiyetle dönen Yeşil – Pembeli ekip bugün de kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Menemenspor ile golsüz berabere kalarak altın değerinde iki puan kaybetti.
MADEM Kİ O KADAR ETKİLİ
OYNAYABİLİYORSUNUZ
NEDEN 80 DAKİKA YATTINIZ?
Ispartaspor için son derece önemli olan karşılaşma bugün saat 19.00’da Isparta Atatürk Stadyumunda başladı. Karşılaşmayı Vali Aydın Baruş ve yaklaşık 5 bin dolayında taraftar izledi. Çok sayıda sakat futbolcusu olmasının handikapı ile maça çıkan Ispartaspor kendi saha ve seyirci avantajı olmasına rağmen 80 dakika vasat bir futbol ortaya koydu. Rakip Menemenspor ise 80 dakika Ispartaspor’a karşı daha üstün oynadı.
ABDULLAH TOPKARA NEDEN İKİNCİ
YARININ BAŞINDA GİRMEDİ?
Ispartaspor ikinci yarıya da vasat başladı ve ta ki, oyuna Abdullah Topkara girinceye kadar. Bu futbolcunun oyuna girmesiyle bir anda hareketlenen Yeşil – Pembeli ekip, oynaması gerektiği gibi yani gerçek Ispartaspor olarak oynamaya başladı ve son 10 dakikada adeta Menemenspor kalesini ablukaya aldı. Ispartaspor’da Abdullah Topkara’nın sağdan yaptığı üst üste ortalarla Menemenspor kalesinde büyük gol tehlikeleri oluştu ancak, bu pozisyonlar bir türlü gol ile sonuçlandırılamadı. Bu dakikalarda Yeşil – Pembeli ekibin iki topu da yan direkten döndü.
BURAK AYDIN
HASTANELİK OLDU
Maçın 59. Dakikasında rakibiyle çarpışan Burak Aydın bir anda yerde kaldı. Sahada yapılan tedavilerin ardından Aydın Ambulansla Hastaneye kaldırıldı. Yerine ise Cemal Kızılateş girdi.
İKİ PUAN DAHA GİTTİ!
Maçı hakem 5 dakika uzattı. Uzatma dakikaları da Ispartaspor’un baskısı altında geçti ancak gol gelmedi ve maç başladığı gibi 0 – 0 sona erdi. Bu sonuçta Ispartaspor altın değerinde iki puan kaybetmiş oldu ve bu skorla 14. Sıradaki yerini korudu.
HAFTAYI BAY GECECEK
Ispartaspor ligin 10. Haftasını maç yapmadan yani bay geçirecek. Bu nedenle, ligde 15 Ekim Pazar günü oynanacak 10. Hafta maçlarında Yeşil – Pembelilerin maçı yok.

Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °