Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Yeşil – Pembeli Yönetim İlk Transferini Yaptı; Musa Nizam Ispartaspor’da

Yeşil – Pembeli Yönetim İlk Transferini Yaptı; Musa Nizam Ispartaspor’da

SPOR 25.07.2022 19:45:00 0
 Yeşil – Pembeli Yönetim İlk Transferini Yaptı; 
Musa Nizam
Ispartaspor’da
Önümüzdeki sezon 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Ispartaspor’da ilk transfer bugün gerçekleşti. Geçen sezon 1. Ligde mücadele eden Kocaelispor’un Stoperi Musa Nizam Yeşil – Pembeli ekibe imzayı attı.
 
Sezona Teknik Direktör Yusuf Şimşek ile anlaşarak başlayan Ispartaspor, yeni sezonun ilk transferini Musa Nizam ile gerçekleştirdi. Ispartaspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, bir süredir görüşme halinde oldukları ve Kocaelispor ile sözleşmesi sona eren Musa Nizam ile her konuda anlaşma sağlandığı ve oyuncuyla sezon öncesi yapılacak olan kampta sözleşme imzalanacağı bildirildi.
KULÜPTEN MUSA
NİZAM’A BAŞARI DİLEĞİ
Yeşil – Pembeli ekipten yapılan açıklamada, “Ispartaspor’umuz 32 yaşındaki Sol bek (Stoper) Musa Nizam ile anlaşma sağlamıştır. Musa Nizam’a Ispartaspor’umuza ‘hoş geldin’ diyor, Ispartaspor arması altında başarılı bir sezon diliyoruz’ ifadelerine yer verildi.
KOCAELİSPOR’DAN
ISPARTASPOR’A
1990 Antalya doğumlu olan ve Defans – Stoper mevkiinde oynayan Musa Nizam, daha önce sırasıyla Antalyaspor, Denizlispor, Trabzonspor, Gaziantepspor, Akhisarspor ve son olarak Kocaelispor takımlarında oynadı.

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °