Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Yeşil – Pembeli Ekip, Skor Farkına Rağmen, Beraberliğe Boyun Eğdi; Ispartaspor GALİBİYETİ Koruyamadı!

Yeşil – Pembeli Ekip, Skor Farkına Rağmen, Beraberliğe Boyun Eğdi; Ispartaspor GALİBİYETİ Koruyamadı!

SPOR 27.02.2022 13:35:00 0
Yeşil – Pembeli Ekip, Skor Farkına Rağmen, Beraberliğe Boyun Eğdi; 
Ispartaspor
GALİBİYETİ 
Koruyamadı!
2. Lig Beyaz Grupta deplasmanda Kırşehir Belediyespor ile zorlu bir mücadeleye çıkan Ispartaspor, 2 – 0 önce geçtiği maçta, 4 dakikada 2 gol birden yiyerek sahadan 2 – 2’lik beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı. Yeşil – Pembeli ekibin gollerini Enes Subaşı ve Sabrican Vural kaydetti.
 
TFF 2. Lig Beyaz Grupta ligin 28. Hafta maçları bugün oynandı. Ispartaspor, deplasmanda karşılaştığı Kırşehir Belediyespor maçında iki farklı üstünlüğü yakalamasına rağmen üst üste kalesinde gördüğü gollerle, maçın 1 puan kazanan tarafı değil, 2 puan kaybeden tarafı oldu.
GOLLER ENES
VE SABRİCAN’DAN
Bugün saat 13.00’de Kırşehir Stadında başlayan karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Ispartaspor oldu. Yeşil – Pembeli ekip maçın 16. Dakikasında Enes Subaşı’nın attığı golle 1 – 0 öne geçti ve iyi oyununu sürdüren ekip, 33. Dakikada ise Sabrican Vural ile durumu 2 – 0’a getirdi.
4 DAKİKADA
2 GOL YEDİ
İlk yarı bu skorla sona erdi. Ancak, Yeşil – Pembeli ekip ilk yarıdaki güzel oyununu ikinci yarıda sürdüremedi ve ev sahibi ekip Kırşehir Belediyespor ilk önce maçta oyun olarak dengeyi sağladı ve ardından golleri buldu. Ev sahibi ekip maçın 54. Dakikasında Nur Aşkın ile bulduğu golle durumu 2 – 1’e getirdi. Bu golden 4 dakika sonra ise bu defa sahneye Ozan Karabacak çıktı ve attığı golle eşitliği sağladı; 2 – 2.
2. SIRADAN 3. SIRAYA DÜŞTÜ
Maçın geri kalan süresinde ise tarafların karşılıklı atakları gol getirmedi ve karşılaşma 2 – 2 sona ererek taraflar sahadan birer puanla ayrıldı. Ispartaspor bu beraberlikle 40 olan puanını 41’e yükseltti. Pazarspor’u deplasmanda 1 -0 ile geçen Amedspor grupta ikinci sıraya yükselirken, Ispartaspor ise 2. Sıradan 3. Sıraya geriledi.
 

Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °