Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Koç’tan; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Koç’tan; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

ISPARTA 9.01.2020 14:42:00 0
Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Koç’tan; 
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
Yeniden Refah Partisi Isparta İl Başkanı Erdal Koç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
 
Başkan Koç, mesajında; “Vatandaşlarımızın doğru bilgiye ulaşmaları için gecesini gündüzüne katan eğilmeden bükülmeden haksızlıklar karşısında susmayan doğruyu tarafsızca yayınlayan devrin getirdiğine göre değil adaletin öğretisine göre yazan çizen konuşan bütün basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyor hayırlara vesile olmasını diliyorum.
 
Mehmet Akif Ersoy'un;
Kanayan bir yara gördüm mü yanar ta ciğerim.
Onu dindirmek için kamçı yerim çifte yerim
Adam aldırmada geç git diyemem aldırırım.
Çiğnerim çiğnenirim Hakkı tutar kaldırırım.
 
Dizelerinde bahsedilen şuurdaki basın mensuplarının sayısının arttığı gerçek hak anlayışının hakim olduğu bir ülke ve dünya için: Yeniden Refah Partisi olarak basın mensuplarımızın kendi fikir ve görüşlerini tarafsızca her türlü
Baskıdan uzak özgürlük içinde korku duymadan yayınlayabildiği Sansürün ambargoların olmadığı Hakkı Üstün tutan bir basın anlayışının oluşturulması için biz varız.
Bu vesileyle, tüm basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, ebediyete intikal eden basın çalışanlarını rahmetle anar, tüm basın çalışanlarına sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.
 

Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °