Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Koç; Sarıkamış, Vatan Sevdasının Adıdır

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Koç; Sarıkamış, Vatan Sevdasının Adıdır

ISPARTA 5.01.2020 14:28:00 0
Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Koç; 
Sarıkamış, 
Vatan 
Sevdasının 
Adıdır
Yeniden Refah Partisi Isparta İl Başkanı Erdal Koç, Sarıkamış Harekatı'nın 105'nci yılı dolayısıyla yayınladığı mesajda, Sarıkamış'ta gösterilen büyük mücadele ve kahramanlık örneğinin Mehmetçiğimizin vatan sevdası olduğunu bildirdi.
 
Başkan Koç, mesajında; “Bugün 105. yıl dönümünde başta Sarıkamış şehitlerimiz olmak üzere vatan için bayrak için mukeddesat için canlarını feda etmiş olan tüm aziz şehitlerimizi rahmetle minnetle ve şükranla anıyorum.
 
Bizim öyle bir ülkemiz var ki dünyanın göz bebeği. Dolayısıyla tarihte olduğu gibi günümüzde de düşmanlarımız vardır. Bu nedenle hem ülkemizi en iyi şekilde korumalıyız hem de ülkemizin değerini iyi bilmeliyiz.
 
Bu ülke, varlığı ve birliğini korumak ve bekasını sürdürmek adına binlerce şehit vermiştir. Bizler, bu topraklar için can verdik o sebepledir ki biz bu toprakları hak ettik. Cenab-ı Mevla da bize nasip etti ama şimdi bizim o şehitlerin hakkını hukukunu manevi anlamda yaşamamız lazım yaşatmamız lazımdır.
Bu vesileyle, Sarıkamış Şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, Cenab – ı Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.
 

Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °