Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı; Erdal Koç Ameliyat Oldu

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı; Erdal Koç Ameliyat Oldu

ISPARTA 26.11.2019 10:43:00 0
Yeniden Refah Partisi İl Başkanı; 
Erdal Koç
Ameliyat
Oldu
Yeniden Refah Partisi Isparta İl Başkanı Erdal Koç, SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Kulak Burun Boğaz Bölümü'nde başarılı bir burun ameliyatı geçirdi.
 
İL BAŞKANI KOÇ AMELİYAT OLDU
Burnundan rahatsızlık geçiren Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Erdal Koç, Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kulak – Burun – Boğaz Bölümü'nde başarılı bir ameliyat geçirdi. Ameliyat sonrasında şuanda hastanenin KBB servisindeki odasında istirahat eden Başkan Koç’un sağlık durumunun iyi olduğu ve bugün – yarın taburcu olacağı öğrenildi.
BAŞKAN KOÇ; “ÇOK ŞÜKÜR İYİYİM”
Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Erdal Koç, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada geçirdiği ameliyatın ardından ilaçlarını kullandığını belirterek, "Çok şükür iyiyim." dedi.
“HASTA DA OLSAM MİLLETİMİZE
HİZMETE DEVAM EDİYORUM”
 
Hastaneden taburcu olduktan bir hafta dinlendikten sonra tekrar kalkıp iş başı yapacağını söyleyen Başkan Koç, halkın sıkıntılarını gidermek için hasta da olunsa, elden ne geliyorsa göstermeye gayret edileceğini ifade etti. Koç; “Hasta olsak bile periyodik işlere devam ediyoruz. Hasta bile olsak milletimize hizmet etmek bizim en birinci vazifemizdir. Bu doğrultuda, bizzat hastaneye gelerek şahsımı ziyaret eden, telefon açan veya sosyal medyadan geçmiş olsun dileklerini ileten partili kardeşlerim ve dostlarıma yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
 

Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °