Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Yeni Pınar Lokantası’na Görkemli Açılış

Yeni Pınar Lokantası’na Görkemli Açılış

ISPARTA 5.08.2020 14:34:00 0
Yeni Pınar Lokantası’na 
Görkemli Açılış
Yıllardır Isparta’da Lokantacılık Hizmeti veren İbrahim Çolak, daha modern ve daha geniş bir mekanda ‘Yeni Pınar Lokantası’ ismi ile hizmetini kaldığı yerden sürdürüyor.
 
Müstecirliğini İbrahim Çolak, Ahmet Engin, Nuri Çolak ve Ahmet Çolak’ın yaptığı ve Pirimehmet Mahallesi 1714 Sokak No.13 adresinde faaliyet gösterecek olan Yeni Pınar Lokantası bugün gerçekleştirilen görkemli bir açılış töreni ile hizmete girdi.
AÇILIŞ KURDELASI KESİLDİ
Bugün saat 15.00’te düzenlenen törene; Isparta Lokantacılar, Pastacılar ve Kasaplar Odası Başkanı Nuri Erdeğer başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı. Açılış töreninle ilk olarak dua edildi ve ardından açılış gerçekleştirildi. Lokantanın açılış kurdelası Isparta Lokantacılar, Pastacılar ve Kasaplar Odası Başkanı Nuri Erdeğer ve Lokantanın 4 ortağından 3’ünü oluşturan Çolak kardeşlerin Babaları Mehmet Çolak tarafından kesildi. Açılışın hemen ardından davetlilere yemek ve pide ikramında bulunuldu.
LOKANTADA HER TÜRLÜ
YEMEK ÇEŞİDİ MEVCUT
İbrahim Çolak, Ahmet Engin, Nuri Çolak ve Ahmet Çolak’ın sahibi olduğu Yeni Pınar Lokantası’nda çorba ve sulu yemek çeşitlerinin yanı sıra ızgara ile pide çeşitleri, kıymasız et döner başta olmak üzere yüzlere varan yemek çeşidi bulunuyor.
“TÜM HALKIMIZI
LOKANTAMIZA BEKLİYORUZ”
Yeni Pınar Lokantası’nın işletmecileri İbrahim Çolak, Ahmet Engin, Nuri Çolak ve Ahmet Çolak, daha modern ve daha geniş bir mekanda Isparta halkının hizmetinde olduklarını, gerek tek gerek toplu yemek hizmeti verdiklerini belirttiler.
YENİ PINAR LOKANTASI İLETİŞİM:
Rezervasyon Tel: 0.533.608.65 87 (İbrahim Çolak)
Alo Paket: (0246) 218 22 11
Adres: Pirimehmet Mahallesi 1714 Sokak No.13 – Isparta




 

Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °