Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Yeni Başlangıçlar Yeni Umutlar Demek

Yeni Başlangıçlar Yeni Umutlar Demek

SPOR 25.07.2022 16:00:00 0
Yeni Başlangıçlar 
Yeni Umutlar Demek
“Başlamak bitirmenin yarısıdır” derler atalarımız. İyi niyet ve halis niyetlerle başladığın her iş, ihlasla sona ulaşır. Bu gerçeği hayatımızın her noktasında görebiliriz. Evet. Isparta 32 sporumuzun olağanüstü kongresi geçen hafta Cuma günü kulüp tesislerinde gerçekleştirildi ve Atakan Yazgan dönemi sona ererken şimdi yepyeni umut ve yepyeni başlangıçlarla Süleyman Kabalak dönemi başladı. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz. Yeni başlangıçlar, yeni umutlar demek. Çiçeği burnunda başkan Kabalak ve ekibinin, Lig için kalan 32 günde işleri oldukça zor. Zaman dar, iş çok. Yoğunluk dersen diz boyu. Alev almış gömleği giyenlerin işi (genç ve tecrübeli abi ve kardeşlerimizden oluşan yeni yönetimin işleri ) gerçekten zor. Ve kaybedilecek 1 dakikaları bile yok. Bunun bilincinde olduklarını görüyoruz.
 
Önce yönetim görev bölümü yapacak, bir bütçe yapılacak, transfer komitesi oluşturulacak, yeni hoca tespit edilip transferlere geçilecek, kamptı, hazırlık maçlarıydı derken lig gelip çatacak. Vallahi işleri o kadar zor ki, Allah güç kuvvet ve selamet versin diyoruz. Samimiyet ve çalışkanlıklarına güvendiğimiz insanların zaman içinde bozulan, yıpranan, sosyo ekonomik ve güncel olayları, sona erdireceklerine, küskünlüklerin ortadan kaldırılması için gereken çalışmaları yapacaklarına inanıyoruz. Son 6 yılda güzel gelişmeler oldu Isparta ve Isparta 32 spor camiasında. Bunun yanında hiçte hoş olmayan hadiseler de yaşandı. Her kişi kendine yakışan görevi yapar derler.
 
Herkes kendine yakışanı yaptı ve gitti… Mazide Taraftarlar denildi, 32 gençlik denildi, Gülkentliler gurubu denildi ikiye bölündü. Basın mensupları sevenler sevmeyenler diye ikiye bölündüler, sendensin - bendensin tartışmaları oldu statta ve tribünler de hatta maç esnalarında hiçte şık ve hoş olmayan münakaşalar yaşandı, eski yöneticiler küstürüldü maçlara gelmediler gelseler bile maçları tribünlerden buruk gözlerle ve manidar bakışlarla izlediler. Sosyal medyada olmadık sözler hakaretler ve olumsuzluklar yaşandı. Bunların hepsi yaşandı ve kimse inkar edemez… Tek temennimiz 22 Temmuz 2022 tarihi itibariyle bütün bunların üzerine sünger çekip maziye gömmek. Tek başına karar dönemi, her şeyi ben bilirim dönemi bitti, çok sesli çoğulculuğun hakim olduğu bir devir başladı diyebiliriz. Çok seslilik, hiç sessizlikten daima iyidir…
 
Bir devir sona erdi, yepyeni bir dönem başladı. Zor ve meşakkatli bir dönem ancak her yeni başlangıçlar, taptaze yenilikleri de getirecektir. Umudumuz var. Haydi Allah kolaylıklar versin yeni başkan Süleyman Kabalak ve ekibinde olan Onur Yiğiter-Osman Şahlan-Nuri Top-Süleyman Dağlı-Gültekin Özdemir-Ozan Gezer-Soner Köse-Serkan Demirsöken-Tümay ÜnalAtakan Turan / Burak Akpınar-Ahmet Süzen-Hasan Önder-Burak Sinan Uğur-Ender Kızıltan-Serkan BaşpınarAhmet İlter-Gökhan Büyükleblebi-Hüseyin Kartal-Mustafa Fışkınçiçek-H.Hüseyin Bilgiç’e üstün başarılar temenni ediyoruz. Yolunuz ve bahtınız açık olsun diyoruz.
 
Bizleri mutlu eden bir başka olay da şu. Yeni yönetimin içinde bulunan milli futbolcu, kardeşimiz Hüseyin Kartal, profesyonel futbol oynamış hemşehrimiz Gökhan Büyükleblebi- yine profesyonel futbolcu olarak Ispartaspora emeği geçmiş Mustafa Fışkınçiçek gibi önemli bu değerlerimizin tüm tecrübelerini yeni sezonda yeni yönetim - takım ve yeni futbolcularımıza yansıtacaklarından eminiz. Çünkü futbolun dilinden, futbolun içinden gelenler anlar. Onlar, çok önemli köprü vazifesi göreceklerinden eminiz. Yeter ki birlik ve beraberlik olsun, küskünlükler dargınlıklar olmasın. Ben bilirimcilik olmasın… Evet. Sevgili, yeni yöneticiler. Tarih sizleri “ateşten gömleği giyenler” olarak yazacaktır. Haydi başarılar. Ayrıca bu yönetimin oluşması için gece gündüz mesai veren Vekilimiz sn. S.Süreyya Bilgiç ve Belediye Başkanımız sn. Şükrü Başdeğirmen ve perde gerisindeki nice isimsiz kahramanlara teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz.
Saygılarımızla.
 
B A Ş S A Ğ L I Ğ I
Isparta’mızın yetiştirdiği en idealist insanlardan biri olan, iyilik timsali, güler yüzlü, S.D.Ü Isparta Meslek Yüksek Okulu kurucu müdürü, emekli öğretim görevlisi hocamız çok kıymetli insan sayın ÇETİN BÜYÜKVANLI’YI, kaybetmenin derin teessür ve üzüntüsü içerisindeyiz. 50 yıl, eğitim camiasında derin izler ve hizmetler bırakan, kıymetli hocamız SDÜ kurulmadan yıllar öncesinde “GELECEĞİN ISPARTA ÜNİVERSİTESİ” levhasını bir gece vakti batı kampüsü girişine çakan yürekli idealistlerden biriydi. SDÜ ve IMYO. Kurulmasından sonra hocamız binlerce öğrencimizin yetişip hayata atılmasına vesile olurken, pek çok hemşehrimizin de hayatına dokunarak büyük iyilikleri ve yardımseverliği görüldü. Isparta’mızın büyük kaybı olan merhum Çetin Büyükvanlı hocamıza Yüce Mevla’mızdan gani gani rahmetler niyaz ederken, kederli BÜYÜKVANLI AİLESİNE sabırlar ve başsağlığı dileklerimizi sunarız.

Anahtar Kelimeler: demek umutlar başlangıçlaryeni yeni
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °