Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Yenemese de Yenilmedi; Kırmızı – Siyahlılar Gölyazıspor Deplasmanında; İstediğini Aldı

Yenemese de Yenilmedi; Kırmızı – Siyahlılar Gölyazıspor Deplasmanında; İstediğini Aldı

ISPARTA 17.06.2021 16:36:00 0
Yenemese de Yenilmedi; 
Kırmızı – Siyahlılar Gölyazıspor Deplasmanında; 
İstediğini
Aldı
Isparta Emrespor, dün deplasmanda karşılaştığı Gölyazıspor 0 – 0 golsüz berabere kalarak şampiyonluktaki rakibinin puan cetvelinde üzerine çıkmasını önledi. Maçta adeta gol kaçırma yarışına giren Kırmızı – Siyahlılar bu sonuçla puanını 4’e çıkararak gruptaki liderliğini sürdürdü.
 
Bölgesel Amatör Lig 2. Bölge 6. Grup’ta mücadele eden Isparta Emrespor, ligde 3. Hafta maçını dün oynadı ve Kırmızı – Siyahlı ekip deplasmanda oynadığı maçta Konya ekibi Gölyazıspor ile 0 – 0 berabere kaldı.
EMRESPOR GALİBİYETİ
KAÇIRAN TARAF OLDU
Dün saat 18.00’de Gölyazı Stadında oynanan karşılaşmada Isparta Emrespor, maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koydu. Öyle ki, Kırmızı – Siyahlılar yüzde yüzlük pozisyonları gole çeviremeyince maçta mutlak galibiyeti kaçıran taraf oldu ve maçta yenemese de yenilmeyerek 0 – 0’lık sonuçla Isparta’ya altın değerinde 1 puanla döndü.  
PUANINI 4’E ÇIKARDI
Bölgesel Amatör Lig 2. Bölge 6. Grup’ta dünkü maç ile ligde 3. Hafta geride kalırken Isparta Emrespor, bu üç haftanın ikisinde maç yaptı birinde ise haftayı (bay) geçti. 3. Hafta sonunda ise 4 puan ve averajla liderliğini sürdürdü. Bilindiği gibi, Kırmızı – Siyahlı ekip ligin ilk haftasını maç yapmadan geçmiş ve geçen hafta ise sahasında Akşehirspor’u 3 – 0 farklı mağlup etmeyi başarmıştı.
BU HAFTA SONU
YENİ MAÇI YOK!
Emrespor, grubunda sadece 3 takım bulunduğu için bu hafta sonu oynanacak olan 4. Hafta maçını yine maç yapmadan yani (bay) geçecek. Kırmızı – Siyahlılar daha sonra ligin 5. Haftasında Akşehirspor deplasmanına giderken, ligin 6. Ve son haftasında ise sahasında Gölyazıspor ile karşılaşarak sezonu tamamlayacak.
GRUBU LİDER BİTİRECEK VE…
Emrespor’un kalan iki maçını da kazanarak ligi lider bitirmesi ve 3. Lig yolunda diğer grupların liderleriyle oynanacak olan Play – Off maçlarına yükselmesine kesin gözüyle bakılıyor.
 

Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °