Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Yazısöğüt Köyünden Sonra Belediye’den İki Köye Daha Ulaşım Hizmeti; Deregümü ve Yakaören’e Otobüs Seferleri Başladı

Yazısöğüt Köyünden Sonra Belediye’den İki Köye Daha Ulaşım Hizmeti; Deregümü ve Yakaören’e Otobüs Seferleri Başladı

ISPARTA 4.10.2021 15:50:00 0
Yazısöğüt
Köyünden Sonra 
Belediye’den İki Köye Daha Ulaşım Hizmeti;
Deregümü ve
Yakaören’e
Otobüs Seferleri 
Başladı
S.S. 18. Nolu Isparta Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner, Belediye Meclisinin kararı doğrultusunda Belediye mücavir içindeki Deregümü ve Yakaören köylerine bugünden itibaren halk otobüsü seferleri başlattıklarını bildirdi.
 
Bilindiği gibi, Belediye Meclisinin geçtiğimiz ay yani Eylül ayı ikinci toplantısında gündemin 16. Maddesinde yer alan; Belediyemiz mücavir alanlarında bulunan Yazısöğüt, Yakaören, Deregümü, Senirce ve Kayı köylerine ulaşım, itfaiye, temizlik, imar v.b. hizmet götürülmesi için Encümen’e yetki verilmesi’ maddesi görüşülerek karara bağlanmış ve oy birliği ile kabul edilen konu meclisten geçmişti.
DAŞDÖNER; “HER İKİ KÖYE
OTOBÜS SEFERLERİMİZİ BAŞLATTIK”
S.S. 18. Nolu Isparta Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner de konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Öncelikle, Belediye Başkanımız sayın Şükrü Başdeğirmen ve Belediye Meclis üyelerimizi halka ulaşım hizmeti noktasında verdikleri bu karardan dolayı teşekkür ediyorum.
Belediye Meclisimizin almış olduğu karar çerçevesinde 4 Ekim 2021 Pazartesi gününden yani bugünden itibaren Yakaören ve Deregümü Köylerine de Halk Otobüsü Seferlerimizi başlatmış bulunuyoruz. Her iki köye de hayırlı uğurlu olsun” dedi.
YAZISÖĞÜT KÖYÜNE 2006 YILINDAN
BU YANA HALK OTOBÜSÜ SEFERLERİ YAPILIYOR
Bilindiği gibi, Isparta Belediyesi Mücavir alan içinde bulunan 5 köyden birisi olan Yazısöğüt Köyüne, 2006 yılında Dönemin Muhtarı Yunus Özler’in, dönemin Belediye Başkanı Hasan Balaman ile yapmış olduğu görüşmeler neticesinde Halk Otobüsleri seferleri başlatılmıştı ve bu seferler halen devam ediyor.  

Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °