Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Yazar Kadir Yavuz Kitap Fuarı’nda Stand Açtı

Yazar Kadir Yavuz Kitap Fuarı’nda Stand Açtı

ISPARTA 3.03.2020 08:53:00 0
Yazar Kadir Yavuz
Kitap Fuarı’nda
Stand Açtı
Medya32.com İnternet Haber Sitemizin Yazarı Kadir Yavuz, Isparta Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen Kitap Fuarında Stand açtı.
 
 28 Şubat tarihinde açılan Isparta Belediyesi 4. Kitap Fuarı Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde devam ediyor. 'Kitaplar Gül Açacak' temasıyla ve Milli Mücadele Kahramanı Isparta'nın ilk mebusu merhum Hafız İbrahim Demiralay anısına gerçekleştirilen Kitap Fuarına 311 yayınevi ile birlikte 192 yazar katılıyor. Bu yazarlardan 32'si ise yerel yazarlardan oluşuyor. Isparta'nın değeri olan yerel yazarların standlarına başta Ispartalılar olmak üzere tüm kitapseverler de büyük ilgi gösteriyor.

YAZARIMIZ VE DENEME USTASI
KADİR YAVUZ KİTAP FUARINDA
Kitap Fuarında Stand açarak kitaplarını okuyucuları ile buluşturan Yazarlardan birisi de Medya32.com İnternet Haber Sitemizin Yazarı ve Deneme Ustası Kadir Yavuz.
YAVUZ; “OKUYUCULARIM VE
KİTAPSEVERLERLE BULUŞMA
İMKANI BULDUM”
Rahatsızlığı nedeniyle Kitap Fuarında sadece bir gün kalabildiğini ve buna rağmen okuyucuları ile buluşmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Yazar Kadir Yavuz, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Belediyemizin açmış olduğu 4. Kitap Fuarının ikinci gününde açmış olduğum standda kitapseverler ve okuyucularımla buluşma imkanı yakaladım. Bu fuarda ilk defa son yazdığım ve 15. Kitabım olan ‘Günümüzde Evlilikler ve Boşanma Nedenleri’ isimli kitabımla okuyucularım ve kitapseverlerle buluştum.

“ESERLERİME İLGİ GÖSTEREN
HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Rahatsız olmama rağmen bir günlük de olsa fuardaki standımda yerimi alarak özellikle günümüzün sosyal bir yarası olan bir mesele üzerindeki araştırma-inceleme dalındaki eserimle katıldım. Son yazdığım kitabım olan ‘Günümüzde Evlilikler ve Boşanma Nedenleri’ kitabım ve diğer eserlerim okuyucular tarafından büyük ilgi gördü. Bu da beni son derece mutlu etti. Buradan tüm kitapseverlere ve okuyucularıma teşekkür ediyorum” dedi.

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °