Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Yarın Oynanacak Zorlu Maça Hazırlanıyorlar; Ispartaspor Sarıyer’e Bileniyor

Yarın Oynanacak Zorlu Maça Hazırlanıyorlar; Ispartaspor Sarıyer’e Bileniyor

ISPARTA 30.01.2024 16:48:00 0
Yarın Oynanacak Zorlu Maça Hazırlanıyorlar;  Ispartaspor Sarıyer’e Bileniyor

Ispartaspor, ikinci yarının üçüncü maçında 31 Ocak Çarşamba günü yani yarın sahasında oynayacağı Sarıyer maçının hazırlıkları devam ediyor. Yeşil – Pembelilerde camia galibiyet için kenetlendi. Tek hedef ise Sarıyer’i mağlup ederek yükselişi sürdürmek. 

2. Lig Kırmızı Grupta Play – Off mücadelesi veren ve geçtiğimiz hafta deplasmanda Denizlispor’u mağlup eden Ispartaspor, yarın kendi sahasında grubun orta sıralarında bulunan Sarıyer ile karşı karşıya gelecek. Bu maçın hazırlıklarına önceki gün yaptığı tek idmanla start veren Ispartaspor, dünü ise taktik antrenmanıyla değerlendirdi. 

İKİNCİ YARIDA 3 MAÇTA

2 GALİBİYET ALDI 

İlk yarıyı 30 puanla 5. Sırada tamamlayan Ispartaspor, ikinci yarıda iyi bir grafik yakaladı. Zira, Yeşil – Pembeli ekip ikinci yarının ilk maçında deplasmanda ilk yarıda sahasında yenildiği Somaspor’u mağlup ederek hem üç puanın sahibi oldu hem de rakibinden rövanşı aldı. İkinci yarının ikinci maçında sahasında Menemenspor’a mağlup olan Ispartaspor üçüncü maçta ise yine deplasmanda grubun küme düşme potasında bulunan Denizlispor’u mağlup ederek Play – Off yarışını sürdürdü.

HEDEF MUTLAK GALİBİYET

Yeşil – Pembeli ekip 31 Ocak Çarşamba günü yani yarın Isparta Atatürk Stadyumunda oynayacağı Sarıyer maçı öncesinde camia olarak galibiyet için kenetlendi. İlk yarıda mağlup olduğu Sarıyer karşısına mutlak 3 puan için çıkacak olan Ispartaspor, rakibini yenerek hem rövanşı almak hem de ligdeki yükselişini sürdürmek istiyor.

LİDERLE ARASINDA

10 PUAN VAR

Şuanda 36 puanla puan durumunda 6. Sırada bulunan Ispartaspor ile 46 puanı bulunan grup lideri Kastamonuspor arasında 10 puan fark bulunuyor. Yeşil – Pembeli ekip ligde fire vermeden ilerleyerek rakibinin takılmasını ve aradaki puan farkını kapatmayı hedefliyor.

MAÇ SAAT 14.00’TE

BAŞLAYACAK 

Öte yandan; İkinci yarının üçüncü maçı olan Ispartaspor – Sarıyer maçı yarın saat 14.00’de Atatürk Stadyumuna oynanacak.

MAÇI TARIK 

GÜLDAL YÖNETECEK 

Yarınki maçı Adana Bölgesi Hakemlerinden Tarık Güldal yönetecek. Güldal’ın Yardımcılıklarını Muhammet Münir Dadı ve Yusuf Şimşek yapacaklar. Maçın 4. Hakemi ise Turhan Beyke.  


Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °