Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Yaptırdığı Okulundan Vefa Örneği… Hasan Köse’nin Ailesine; Taziye Ziyaretinde Bulundular…

Yaptırdığı Okulundan Vefa Örneği… Hasan Köse’nin Ailesine; Taziye Ziyaretinde Bulundular…

ISPARTA 6.02.2020 13:53:00 0
Yaptırdığı Okulundan
Vefa Örneği…
Hasan Köse’nin Ailesine;
Taziye 
Ziyaretinde 
Bulundular…
Vefat eden İşadamı Hasan Köse’nin yıllar önce Mehmet Tönge Mahallesinde yaptırarak babasının adını verdiği Mehmet Köse İlkokulu ve Ortaokulu Yönetici ve Öğrencileri merhum İşadamı Hasan Köse’nin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
 
Söz konusu ziyaretle ilgili olarak bir açıklama yapan Mehmet Köse İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Adnan Çelik; “Okulumuzu (Mehmet Köse İlkokulu ve Ortaokulu) Yaptırarak Eğitim Öğretimin hizmetine sunan Merhum Mehmet Köse'nin Oğlu, Isparta'mızın yetiştirdiği ve babasının izinden giden, her daim desteklerini yanımızda hissettiğimiz hayırsever işadamı Sayın Hasan KÖSE'nin vefatı nedeniyle Ailesine öğretmen ve öğrencilerimizle taziye ziyaretinde bulunduk.
 
Merhumu hayırla yad ederek okulumuza ve tüm Isparta'mıza katkıları ve hayırsever kişiliği üzerine hasbihal edip taziyelerimizi ilettik. Öğrencilerimiz de hem teşekkürlerini hem de taziyelerini ilettiler.
Merhuma Allah'tan rahmet, Tüm acısına rağmen bizleri en güzel şekilde karşılayıp misafir eden, ziyaretimizden duyduğu memnuniyeti ve her zaman okulumuza desteklerinin devam edeceğini ifade eden Sayın Mehmet KÖSE ve ailesine de sabırlar diliyorum” dedi.
 

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °