Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Yapılan atamada mühendislerin fikri alınmadı

Yapılan atamada mühendislerin fikri alınmadı

ISPARTA 9.03.2016 13:13:00 0
Yapılan atamada mühendislerin fikri alınmadı

Isparta Makine Mühendisleri Odası İl Temsilcilik Yürütme Kurulu Başkanlığı için adı geçen Osman Gülay ve arkadaşları, Antalya Şubesi'nin yaptığı atamaya tepki gösterdi. Makine Mühendisleri Osman Gülay, Soner Tunç, Murat Göçerli ve Mehmet Uygun, tepkisini şu deklarasyonla dile getirdi:

"Tüm Makina Mühendisi Meslektaşlarımıza ve Kamuoyuna; 12. Dönem Antalya MMO şube seçimleri bir demokrasi şöleni içerisinde tamamlanmış, Ayşen Hamamcıoğlu ve ekibi kazanmıştır. Seçimlerde şahsım ve yol arkadaşlarımla Ayşen Hamamcıoğlu ve ekibini desteklemiş, yoğun bir çalışma ve emek harcayarak sürece destek vermiştir. Gelinen bu noktada şahsıma ve yol arkadaşlarımıza sayısız telefon ve ziyaretlerle Isparta'da yapılan atamaya doğan tepkilere sessiz kalmama gereği duyup bu açıklamayı yapmak durumunda kaldık.

Yapılan atamada ne Isparta mühendislerinin fikri alınmış, ne de Isparta temayülü dikkate alınmıştır. Dolayısıyla yapılan atama emeklerimizi ve bize inanan destek veren birçok üyemizi derinden üzmüştür. Isparta MMO 400 üyeye yakın, Antalya'ya bağlı en büyük temsilcilik olup fikri alınmayacak, 'yaptık oldu' mantığıyla bir atama yapılacak kadar değersiz değildir! Kaldıki bu atamanın Ankara Genel Merkez MMO baskıları altında üyelerini yaftalayan, ayrıştıran demokrasiden uzak bir mantıkla yapılmasını kabul etmiyor, sürecin takipçisi olacağımızı beyan ediyoruz. Bize bu süreçte destek veren, inanan üyelerimize ve üye olmayıp da sürece destek veren herkese teşekkürü bir borç biliyor önlerinde saygıyla eğiliyoruz."


Anahtar Kelimeler:
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °