Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Yalvaç Yarıkkaya – Ayvalı Ara Yolu Asfaltlandı; Çobanlar Rahata Kavuştu

Yalvaç Yarıkkaya – Ayvalı Ara Yolu Asfaltlandı; Çobanlar Rahata Kavuştu

ISPARTA 27.08.2023 12:44:00 0
Yalvaç Yarıkkaya – Ayvalı Ara Yolu Asfaltlandı;  Çobanlar Rahata Kavuştu

Isparta Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hüseyin Sarıdaş, Yalvaç Yarıkkaya Köyü ile Ayvalı Köyü ara yolunun İl Özel İdaresi tarafından asfaltlandığını belirterek; “Bu yolun asfaltlanması ile yıllardır kışın yetiştiricilerimizin yağmurda – çamurda bu yolda çektikleri zorluklar artık tarihe karıştı ve çobanlarımız asfalt yolla rahata kavuştu” dedi. 

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde çobanlar için büyük kolaylık sağlayan asfalt sorunu çözüldü. İlçenin Yarıkkaya Köyü ile Ayvalı Köyü ara yoluna İl Özel İdaresi tarafından sathi asfalt döküldü. 

BAŞKAN SARIDAŞ; “ÇOBANLARIMIZA 

BÜYÜK KOLAYLIK” 

Söz konusu yolun asfaltlanmasının kendilerini çok memnun ettiğini ifade eden Isparta Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hüseyin Sarıdaş, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi, İl Özel İdaremiz, şehrimizde birçok yayla ve kırsal mahalle yollarında asfalt dökümü için yol iyileştirme çalışması gerçekleştiriyor. Biz de Koyun Keçi Birliği olarak bu konuda elimizden gelen yardımı ve desteği gösteriyoruz. Çobanlarımızdan gelen talepler doğrultusunda bugüne kadar çok sayıda bizim çoban yolu olarak isimlendirdiğimiz dağ yollarını sathi asfalt çalışmaları yapılmıştır. 

“EMEĞİ GEÇENLERE 

TEŞEKKÜR EDİYORUM” 

Bu çalışmalarla, birlik üyelerimize büyük kolaylıklar sağlayan başta Ak Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun’a, Ak Parti İl Başkanı Serkan Keskin’e, Isparta İl Özel İdaremizin Müdüründen işçisine kadar emeğe geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

 

 

 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °