Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Yakan Top SDÜ’ye Geliyor

Yakan Top SDÜ’ye Geliyor

ISPARTA 23.03.2022 14:26:00 0
Yakan Top
SDÜ’ye 
Geliyor
2014 yılında Japonya'da Hiroshi FUKUDA'nın çizgi romanlarında ve televizyonda görmeyi hayal ettiği "Dünyaya umut ve hayaller verin!" sloganı ile kurduğu HADO (Artırılmış gerçeklik yakan top) e-spor dalını Spor Bilimleri Fakültesi ve HADO TURKIYE TEKNO SPOR aracılığı ile SDÜ Atatürk Spor Salonunda buluşturuyor.
 
Şehrin İlham Veren Üniversitesinin bir birimi olarak teknoloji ve yenilikçilik vizyonu ile sahip olduğu imkanlar doğrultusunda 24-25 Mart 2022 tarihlerinde "HADO" etkinliği düzenleniyor. Spor Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Cem ÇETİN " Her alanda olduğu gibi bilmenin tek yolu deneyimlemektir. Sizlere hem geçmişi, hem geleceği yaşatacak olan o keyifli anı yaşamaya davet ediyoruz.
 
Hedefimiz, tüm dünyada etkin hale gelmeye başlayan ve sporun içerisine dahil olan teknoloji boyutunu kullanarak kaliteli ve başarılı sporcular yetiştirmek ve e-spordaki varlığımızı ortaya koymaktır. Bu etkinlik gerek Üniversitemiz gerekse ilimiz çapında E-Sporu tanıtıcı düzeyde gerçekleştirilecektir.  Etkinlik sonucunda üniversitemizi temsil edecek e-spor bayan ve erkek takımları oluşturulacaktır. Şehrimizdeki tüm e-spor merkez yöneticileri ve HADO TURKIYE TEKNO SPOR arasında faydalı görüşmeler olacağı yönünde Fakultemiz adina kanaatimiz bulunmaktadır." şeklinde açıklamalarda bulundu.
HATIRLAYALIM ANILARI
DENEYIMLEYELIM OLACAKLARI!
(HADO) sloganı ile düzenlediğimiz bu etkinliğe sizleri de bekliyoruz.

Anahtar Kelimeler: topsd?yegeliyor yakan
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °