Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Vefat Eden Arkadaşlarının Masası’nı; Çiçeklerle Donattılar

Vefat Eden Arkadaşlarının Masası’nı; Çiçeklerle Donattılar

ISPARTA 29.11.2020 04:19:00 0

Vefat Eden Arkadaşlarının Masası’nı;
Çiçeklerle 
Donattılar
Geçtiğimiz gün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden CHP Isparta İl Sekreteri Gökhan Koçer’in parti arkadaşları, Koçer’in bir ay önce İl Başkan Vekili olarak düzenlediği basın toplantısında oturduğu masaya fotoğrafını koyup, çiçeklerle donattılar.
 
CHP Isparta İl Sekreteri Gökhan Koçer, geçtiğimiz Perşembe günü Hızırbey Mahallesinde yapımı devam eden Cemevi ziyaretini gerçekleştiren heyet içinde yer almış ve rahatsızlanarak aracına gitmiş ve orada arkadaşları tarafından bulunarak hastaneye kaldırılmış fakat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.
MASASINI ÇİÇEKLELE DONATTILAR
Koçer’in geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitirmesi, CHP İl Örgütündeki partili arkadaşlarında büyük üzüntü yarattı. Yeni güne arkadaşlarını kaybetmenin üzüntüsüyle başlayan partililer, kendisinin yaklaşık bir ay önce İl Başkanı Yalım Halıcı’nın geçirdiği trafik kazası sonrası evinde istirahat halinde olması nedeniyle İl Başkanlığına vekalet ettiği dönemde düzenlenen basın toplantısında konuşma yaptığı partideki masaya fotoğrafını koydu ve o masayı çiçeklerle süslediler.
BAŞKAN HALICI; “ONU
ASLA UNUTMAYACAĞIZ”
CHP İl Başkanı Yalım Halıcı, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, arkadaşının yokluğunda partide büyük bir eksiklik hissettiklerini ifade etti.
Koçer ile beraber gerek Isparta merkezinde gerekse ilçe, kasaba ve köylerde yüzlerce programı birlikte gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Halıcı; “Onu şahsım ve il örgütü olarak çok severdik. Parti yönetiminde kendisiyle mesai mefhumuu gözetmeksizin çalışmalar yaptık. Kendisi çalışmayı çok severdi. Çok dürüst bir arkadaşımızdı. Mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin. Onu asla unutmayacağız” dedi.  
 
 

Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °