Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

…Ve Isparta CHP’de Vedat Şenol Dönemi; Resmen Başladı

…Ve Isparta CHP’de Vedat Şenol Dönemi; Resmen Başladı

ISPARTA 20.09.2023 18:00:00 0
…Ve Isparta CHP’de Vedat Şenol Dönemi;  Resmen Başladı

HABER: Yunus ÖZLER 

CHP Isparta İl Başkanlığında geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen kongrede Başkanlığa seçilen Vedat Şenol, bugün görevi eski Başkan Tansel Dilaver’den alarak resmen görevine başladı. Başkan Şenol; “Hep birlikte partimizi bulunduğu noktadan daha ileriye götürmek için çalışacağız” dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 38'nci Isparta İl Kongresi 17 Eylül Pazar günü saat 11.00’de Isparta Meydan AVM Gül Salonunda gerçekleştirildi. Vedat Şenol, Şenay Günay ve Ahmet Tunçbilek olmak üzere üç adayın yarıştığı ve toplam 248 oyun kullanıldığı kongrede Vedat Şenol 119 oy, Şenay Günay 89, Ahmet Tunçbilek 40 oy aldı ve Vedat Şenol partinin yeni İl Başkanı oldu. 

ÖNCE MAZBATASINI ALDI 

Yapılan kongre ile partinin yeni İl Başkanı olan Vedat Şenol, bugün Millet Caddesindeki İl Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını aldı. Başkan Şenol’a mazbata töreninde Partinin Milletvekili Yalım Halıcı, Merkez İlçe Başkanı Birtan Özgün Takmaz ve çok sayıda partili eşlik etti. 

BAŞKAN ŞENOL GÖREVİ DEVRALDI 

VE RESMEN GÖREVİNE BAŞLADI 

Daha sonra hep birlikte yaya olarak İl Seçim Kurulu’ndan Mimar Sinan Caddeisndeki İl Başkanlığına geçen Başkan Vedat Şenol, burada kalabalık bir partili grubunun katıldığı törenle görevi eski İl Başkanı Tansel Dilaver’den teslim aldı. 

DİLAVER; “KENDİSİNİ TEBRİK EDİYOR 

VE GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM” 

Devir – Teslim Töreninde konuşan eski İl Başkanı Tansel Dilaver; “Öncelikle çok güzel bir seçim süreci geçirdik. İlçe kongrelerimizi tamamladık ve son olarak da geçtiğimiz Pazar günü il kongremizi yaptık. Bu süreçte bana yardımcı olan, destek veren herkese teşekkür ediyorum. Üç adayın yarıştığı il kongremizde ise Vedat Şenol arkadaşımız ipi göğüsleyerek İl Başkanı seçilmiştir. Kendisini tebrik ediyor ve görevinde başarılar diliyorum” dedi.

ŞENOL; “HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ” 

Toplantıda daha sonra bir konuşma yapan yeni İl Başkanı Vedat Şenol da konuşmasında, tüm partililere teşekkür ederek; “Ben de öncelikle partimizi bu seçim sürecinde çok iyi bir şekilde yöneten il Başkanımız sayın Tansel Dilaver beyefendiye ve ekibine partimize vermiş oldukları emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Evet, isimler gelip geçicidir ama partiler kalıcıdır. Çünkü, aslolan partimize hizmet ve partimizi yüceltmektir. Partimizin kongre sürecinde çok yoğun çalışmalarımız oldu. İl Kongremiz ise son derece seviyeli ve olgun bir ortamda geçti. Bizim partimizde kaybeden olmaz. Kazanan partimizdir. Onun için bugünden itibaren hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. 

“YEREL SEÇİMLER 

BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ” 

Bilindiği gibi önümüzde yerel seçimler var. Bu seçimler bizim için son derece önemli. Bu seçimlere de sizlerle yani tüm partili arkadaşlarımızla birlikte çalışarak gireceğiz. Ben, ittifak olsun veya olmasın yerel seçimleri kazanacağımıza gönülden inanıyorum. Hepinize bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

HALEF – SELEF BAŞKANLARDAN 

KARŞILIKLI ÇİÇEK TAKDİMİ 

Törende daha sonra; Halef – Selef İl Başkanları Tansel Dilaver ve Vedat Şenol birbirlerine çiçek takdim ettiler. 

MİLLETVEKİLİ HALICI’DAN 

BAŞARI DİLEĞİ 

Toplantıda son olarak bir konuşma yapan partinin Milletvekili Yalım Halıcı, eski il Başkanı Tansel Dilaver’e bugüne kadar yapmış olduğun hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, kongrede göreve seçilen yeni İl Başkanı Vedat Şenol’a da görevinde başarılar diledi. 

 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °