Bugün, 22 Mayıs 2024 Çarşamba

…Ve ‘Okul – Aile Camide’ Projesinde Cami Buluşmaları Başladı; Siz de Davetlisiniz

…Ve ‘Okul – Aile Camide’ Projesinde Cami Buluşmaları Başladı; Siz de Davetlisiniz

ISPARTA 26.02.2022 07:22:00 0
…Ve ‘Okul – Aile Camide’ Projesinde Cami Buluşmaları Başladı; 
Siz de
Davetlisiniz
Okul – Aile Camide projesi kapsamında Eğitime Destek Platformu, Müftülük ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Isparta Merkez Anadolu İmam Hatip Liseleri ve İmam Hatip Ortaokullarının yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımıyla Isparta Ulu Camimizde gerçekleştirilen ‘Cami Buluşmaları’ önceki gün itibariyle başladı. Söz konusu buluşmalar her Perşembe Yatsı Namazı ve Pazar Sabah Namazı buluşmaları şeklinde gerçekleştirilecek.
 
Önceki akşam Ulu Camiinde Yatsı Namazında başlayan ilk defa gerçekleştirilen ‘Okul – Aile Camide’ Projesinde Cami Buluşmalarına; İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur, Destek Platformu Isparta Temsilcisi Abdurrahman Akçil, Müftülük yetkilileri ve Aileler katıldı.
AKÇİL; “İLK BULUŞMA SON DERECE
VERİMLİ GEÇTİ, SİZLERİ DE BEKLİYORUZ”
Okul – Aile Camide’ Projesinde Cami Buluşmalarının ilkinde büyük bir katılım olduğunu ve son derece verimli geçtiğini ifade eden Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilcisi Abdurrahman Akçil, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Okul – Aile Camide projesi kapsamında Eğitime Destek Platformu olarak Müftülüğümüz ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde Isparta Merkez Anadolu İmam Hatip Liseleri ve İmam Hatip Ortaokullarımızın yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımıyla Isparta Ulu Camimizde her Perşembe Yatsı Namazı ve Pazar Sabah Namazında buluşuyoruz ve bu programımızın ilkini Perşembe akşamı Ulu Camiinde gerçekleştirdik. Programda sohbet, dua ve ikramlar bulunuyor. tüm Isparta halkımızı camiye davet ediyoruz” dedi.

Çarşamba 26 ° / 14.9 °
Perşembe 26.2 ° / 10.9 °
Cuma 20.7 ° / 10.3 °