Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

…Ve Berberler Açılıyor!

…Ve Berberler Açılıyor!

ISPARTA 4.05.2020 20:11:00 0
…Ve
Berberler
Açılıyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün düzenlemiş olduğu kabine toplantısı sonrasında önemli açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada kuaförlerin ne zaman açılacağını söyleyen Erdoğan, koronavirüs salgınına ilişkin alınan tedbirlerin kademeli olarak gevşetileceği de ifade etti.
 
10 Mart tarihinden itibaren koronavirüs salgınıyla mücadele içerisinde olan Türkiye'de bir dizi önlemler alınmıştı. Son olarak berber ve kuaförlerin kapatılmıştı. Bugün düzenlenen toplantı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan kuaförlerin ve Berberilerin 11 Mayıs tarihinden itibaren açılacağını duyurdu.
11 MAYIS'TA AÇILACAK
Kuaförlerin ve berberlerin kapatılmasının ardından vatandaşlar, "Berberler ve kuaförler ne zaman açılacak?" sorusunun cevabını araştırıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan berberler ve kuaförlerle ilgili müjdeyi verdi. Yapılan açıklamaya göre 11 Mayıs tarihinden itibaren kuaförler ve berberler hizmet vermeye başlayacak.
21 MART TARİHİNDE KAPANMIŞTI
İçişleri Bakanlığı'nın göndermiş olduğu genelge kapsamında berberler ve kuaförler 21 Mart 18.00 tarihinden itibaren kapatılmıştı. Gönderilen genelgeyle kuaför, güzellik merkezi, berber ve güzellik salonu gibi mekânlar faaliyetlerine geçici bir süre ara vermişti.
ERDOĞAN AÇIKLADI
Kabine toplantısı sonrasında Ulusa Sesleniş konuşması yapan Erdoğan, "Berber, kuaför, güzellik salonu 11 Mayıs'ta faaliyete geçebilecek" ifadesini kullanarak, berberlerin ve kuaförlerin açılacağını duyurdu.

Anahtar Kelimeler: veberberleraçılıyor
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °