Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

…Ve Beklenen Gün Geldi Ispartapor Şampiyonluk İçin; Sahaya Çıkıyor

…Ve Beklenen Gün Geldi Ispartapor Şampiyonluk İçin; Sahaya Çıkıyor

SPOR 24.05.2021 04:32:00 0
…Ve Beklenen
Gün Geldi 
Ispartapor Şampiyonluk İçin; 
Sahaya
Çıkıyor
Misli.com 3'üncü Lig Play-Off'unda adını finale yazdıran Ispartaspor, bugün Bursa Yıldırımspor ile şampiyonluk mücadelesine çıkacak. Yeşil – Pembeli ekipte tek düşünce maçı kazanarak 2. Lige çıkmak.
 
…VE BEKLENEN GÜN GELDİ
Misli.com 3'üncü Lig Play – Off'unda adını finale yazdıran Ispartaspor, Bursa Yıldırımspor ile şampiyonluk mücadelesine çıkacak. Eskişehir Yeni Stadyumda Süper Lig Hakemi Ümit Öztürk’ün yöneteceği müsabaka saat 20.00'de başlayacak. Tek maç üzerinden oynanacak finalde kazanan takım adını 2'nci Lig'e çıkacak. Normal sürede eşitlik bozulmazsa 15'er dakikalık iki devre halinde maç uzayacak, eşitlik bozulmadığı takdirde galip gelecek tarafı, seri penaltı atışları belirleyecek.
ŞİMŞEK İNANIYOR
Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek, hedeflerine ulaşacaklarına inandığını söyledi. Play – Off serisinde çeyrek finalde İçel İdmanyurduspor’u yarı finalde ise Esenler Erokspor’u elediklerini hatırlatan Şimşek; “Son maçımız kaldı. Bursa Yıldırımspor iyi bir ekip. Ancak rakibimizi yenecek güçteyiz ve hak ettiğimiz yere geleceğiz. Hepimiz kenetlendik ve inandık. İnanıyorum ki kazanan taraf biz olacağız" dedi.
2 SENEDE ZİRVEYE
Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden ve geçen Temmuz ayında 9 takımla birlikte 3. Profesyonel ligine yükselen Ispartaspor, bir yıl 3. Ligde kaldıktan sonra sezonu 4. Tamamlayarak Play – Off grubunun içinde kaldı. Yeşil – Pembeli ekip Play – Off grubunda da başarılı bir grafik çizerek finale kadar yükseldi. Şimdi Eskişehir’de oynanacak olan final maçında Bursa Yıldırımspor’u yenmesi durumunda ise mutlu sona ulaşıp şehri 2 yılda Bölgesel Amatör Ligden 2'nci Lig'e taşıyacak.
 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °