Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Vatandaş ve Esnaf Milletvekili Adaylarına Açtı Ağzını, Yumdu Gözünü; Bütün Kazancımız SSK ve Bağkur’a Gidiyor, Artık Yeter!

Vatandaş ve Esnaf Milletvekili Adaylarına Açtı Ağzını, Yumdu Gözünü; Bütün Kazancımız SSK ve Bağkur’a Gidiyor, Artık Yeter!

ISPARTA 19.04.2023 13:41:00 0
Vatandaş ve Esnaf Milletvekili Adaylarına Açtı Ağzını, Yumdu Gözünü;  Bütün Kazancımız SSK ve  Bağkur’a Gidiyor, Artık Yeter!

Esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayları M. Tamer Cantekin ve Hüseyin Yıldızhan esnafın talep, öneri ve sorunlarını tek tek not ediyor. Vatandaşın kendilerine dert yandığını ifade eden Milletvekili Adayı Tamer Cantekin: “Bütün kazancımız, SSK, BAĞ- KUR, Yüksek kiralara gidiyor. Artık dayanamıyoruz. Yetkililer büyük AVM ile Ispartalı küçük esnafın kazancını bir görüyor” diyerek esnaflar bize içini döküyor diyerek açıklama yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayları M. Tamer Cantekin ve Hüseyin Yıldızhan’ın bugünkü durağı 111. Cadde ile Çarşı polis karakolu civarında bulunan esnaflar oldu. Tek tek gezilen esnafların yakındığı konular ise yine her zamanki gibi enflasyon ve geçim sıkıntısı oldu. Hayat pahalılığından şikayetçi olan vatandaş ve esnaf artık değişimden yana olduklarını bir kez daha açıkladı.

Ziyaretlere ilişkin konuşan CHP Isparta Milletvekili Adayı M. Tamer Cantekin: “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde Türkiye için yeni bir sayfa açacağız. Tüm esnafın ve vatandaşın refah seviyesi aratacak. Bizlere güvenin, çözüm yollarını biliyoruz.  Görev bizlere tebliğ edildiği takdirde en kısa zamanda vatandaş ve esnaflarımız için gerekli adımlar derhal atılacak’ dedi. 

Cantekin ziyaretler esnasında dikkat çekici sözlerle de karşılaştıklarını ifade etti. M. Tamer Cantekin, çarşı esnafının bir diğer isteği ise milletvekili adaylarının göreve geldikten sonrada aynı bu şekilde halkla iç içe olarak, sorunları dinlemeye devam etmesini istediklerini belirti.

Vatandaş ve esnafa söz veren milletvekili adayları bütün sorunları hep birlikte aşacağız, size söz herşey çok güzel olacak' dediler. 

 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °