Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Valilik SYDV'den kömür açıklaması

Isparta Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, gazetemizin 29 Haziran 2016 tarihli sayısında 'Ettin bir hayır' başlığıyla yayınlanan ve fakir vatandaşların kömürlerini kendi imkanları ile almasını eleştiren haber üzerine bi

ISPARTA 30.06.2016 07:15:00 0
Valilik SYDV
"Akdeniz Gazetesinin 29.06.2016 tarihli haberinde “Ettin Bir Hayır…” başlığıyla yayınlanan haber incelenmiştir.
           
SYD Vakfımızca, Türkiye Kömür İşletmelerinden 2.500 ton fakir ve muhtaç ailelere dağıtılmak üzere kömür talep edildiği, kömürlerin bir kısmının geldiği, geriye kalan kısmının kış öncesi gönderileceği tespit edilmiştir.
           
Karayolu ile gönderilen kömürlerin bir kısmının depolara indirilmeden doğrudan gelen nakliye araçları ile İlimiz Merkeze bağlı köy ve kasabalarda ikamet eden kayıtlı ailelerin tamamının adreslerine Vakfımızca teslim edilmiştir.
           
Geriye kalan kömürler Vakıf deposuna istiflenerek depolanmıştır.Kömürünü bir an önce almak isteyen ve Vakfımızca dağıtımını beklemeyen vatandaşlar kendi imkânları ile alıp götürmüşlerdir.
           
Depoda bulunan ve gelecek olan kömürlerin İlimiz Merkezdeki kayıtlı ailelere dağıtımı ile ilgili ihale işlemleri devam etmekte olup, Ramazan Bayramı sonrası hak sahibi ailelerin adreslerine Vakfımızca dağıtımının yapılması planlanmıştır."

kaynak: Akdeniz

CEVAP VERİLEN O HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °