Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Vali Vekili Hamdullah Suphi Özgödek; Trafik Uygulama Noktalarını Ziyaret Etti

Vali Vekili Hamdullah Suphi Özgödek; Trafik Uygulama Noktalarını Ziyaret Etti

ISPARTA 23.04.2023 12:18:00 0
Vali Vekili Hamdullah Suphi Özgödek;  Trafik Uygulama  Noktalarını Ziyaret Etti

Ramazan Bayramının huzur ve güven ortamında geçmesi adına Isparta’da kolluk kuvvetleri 24 saat esasına göre şehrin ana arterlerinde denetim ve kontrol faaliyetleri aralıksız sürdürüyorlar. 

Isparta Vali Vekili Hamdullah Suphi Özgödek İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ve İl Jandarma Komutanı Albay Sabri Küyük’ün de katılımı ile ilk olarak ekiplerin Isparta Antalya karayolunda bulunan Sav uygulama noktasında yaptıkları denetime katıldılar.

Vali Vekili Hamdullah Suphi Özgödek özellikle uzun yol seyahati yapan sürücüleri de zaman zaman kısa molalar vererek dinlenmeleri konusunda tavsiyesinde bulundu. 

İl genelinde yürütülen denetim faaliyetlerine de katılan Vali Vekili Hamdullah Suphi Özgödek ardından Isparta- Konya karayolu jandarma kontrol noktasını ziyaret ederek, görevli personele personelle bayramlaştı.

Vali Vekili Özgödek daha sonra Süleyman Demirel Üniversitesi yanında bulunan uygulama noktasında da denetimlerde bulunarak görevli personelin bayramını kutlayarak denetimlerde yoğun mesai içinde olan Emniyet ve Jandarma ekiplerine de teşekkür etti. 

Bayram tatili süresince Isparta’da, ana arterlerde İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 24 saat esasına göre uygulamalara ara verilmeden devam edecek.


Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °