Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Vali Vahdettin Özkan’dan sağlık çalışanlarına teşekkür ve kutlama

Vali Vahdettin Özkan’dan sağlık çalışanlarına teşekkür ve kutlama

ISPARTA 14.03.2016 09:03:00 0
Vali Vahdettin Özkan’dan sağlık çalışanlarına teşekkür ve kutlama
Vali Vahdettin Özkan, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Vali Özkan mesajında şu görüşlere yer verdi: “Etkin ve kaliteli bir sağlık sistemi, nitelikli bir toplumun en önemli şartıdır. Bu düsturla son 10 yıl içinde yapılan düzenlemeler ve yatırımlarla
ülkemizde sağlık hizmetleri üst seviyelere çıkarılmıştır. Elde edilen gelişme yapılan yatırımlarla büyümeye devam etmektir. Vatandaşlarımıza sunulan sağlık hizmetlerinin ulaştığı seviyeyi ilimizden müşahede edebilmekteyiz. TÜİK’in 2015 verilerine göre hazırladığı illerin Genel Yaşam Endeksi sıralamasında 1’nci olan Isparta’mız sağlık alanında da 1’nci olmuştur.
Vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden bu derecede memnuniyet duymasında elbette sağlık çalışanlarımızın rolü çok büyüktür. Bu vesileyle tüm çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Sağlık sektöründe çalışmak, sürekli yenilenmeyi, gelişmeleri izlemeyi, bilimsel araştırmaların merkezinde olmayı gerektiren özverili ve fedakârca yapılan bir meslektir. Bu saygın mesleği seçen tüm sağlık çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca sağlık çalışanlarına yönelik olarak zaman zaman karşılaştığımız şiddetin bertaraf edilmesinin toplum olarak hepimizin görevi olduğunu hatırlatmak istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle insan yaşamını her şeyin üstünde tutan, güç koşullara rağmen büyük bir özveriyle çalışan sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, sağlık ve esenlikler diliyorum.”
 

Anahtar Kelimeler:
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °