Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Vali Ömer Seymenoğlu Veda Ziyaretlerine Çıkmadı; Veda Ziyaretleri Makamda

Vali Ömer Seymenoğlu Veda Ziyaretlerine Çıkmadı; Veda Ziyaretleri Makamda

ISPARTA 17.05.2022 07:19:00 0
Vali Ömer Seymenoğlu Veda Ziyaretlerine Çıkmadı; 
Veda 
Ziyaretleri
Makamda
Son Valiler Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanan ve bugün Isparta’dan ayrılacak olan Valisi Ömer Seymenoğlu, zaman kalmaması nedeniyle kurum ve kuruluşlara yerinde veda ziyareti yapmıyor. Vali Seymenoğlu, veda ziyaretlerini makamına gelen kurum ve kuruluş temsilcilerini kabul ederek gerçekleştiriyor.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete ‘de yayımlanan 12 Mayıs Tarihli atama kararıyla İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Vali Ömer Seymenoğlu 17 Mayıs Salı günü yani bugün Isparta’dan ayrılacak. Vali Ömer Seymenoğlu’nun veda programı ise bugün saat 12.30’da Valilik önündeki 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında yapılacak.
VEDA ZİYARETLERİNİ
MAKAMINDA YAPIYOR
Valisi Ömer Seymenoğlu, zaman kalmaması nedeniyle kurum ve kuruluşlara yerinde veda ziyareti yapmıyor. Vali Seymenoğlu, veda ziyaretlerini makamına gelen kurum ve kuruluş temsilcilerini kabul ederek gerçekleştiriyor. Seymenoğlu’nun veda ziyaretlerinin Isparta’dan ayrılacağı veda törenin başlama saati olan 12.30’a kadar sürdürmesi bekleniyor.  

Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °