Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Vali Günaydın'dan bayram mesajı

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda “Bayram paylaşıldıkça anlam kazanır. Bayramlaşmak; dargınlıkları sonlandırmak, kucaklaşmak, yardımlaşmak demektir” dedi.

ISPARTA 5.07.2016 06:30:00 0
Vali Günaydın
Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Günaydın mesajında şu görüşlere yer verdi: “Millet olarak kardeşliğimizi pekiştiren, kırgınlıklarımızı onaran ve bir araya gelmemize vesile olan bir bayram gününe daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Bayram paylaşıldıkça anlam kazanır. Bayramlaşmak; dargınlıkları sonlandırmak, kucaklaşmak, yardımlaşmak demektir. Bayram günleri insanları birbirine yakınlaştıran, manevi değerlerin en üst seviyede yaşandığı çok müstesna zamanlardır. Mübarek Ramazan Bayramı nedeniyle yaşanan bu güzel duyguların daim olması, milletimizin birbirine ve ülkemize olan sevgisinin en güzel şekilde ortaya konması en büyük dileğimdir.
Bu vesile ile tüm Ispartalı hemşehrilerimin ve çalışma arkadaşlarımın Mübarek Ramazan Bayramını en samimi duygularımla kutlar, İslam âlemine, ülkemize ve tüm insanlığa sevgi, hoşgörü, kardeşlik, huzur, güven, birlik ve beraberlik getirmesini temenni eder, selam ve saygılarımı sunarım.”

Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °