Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Vali Günaydın Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Vali Günaydın Muhtarlarla Bir Araya Geldi

ISPARTA 31.12.2016 08:19:00 0
Vali Günaydın Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Vali Şehmus Günaydın 2016 yılının son toplantısında muhtarlarla bir araya geldi. Her düzenlenen toplantıda Vali Günaydın muhtarlarla görüş alış verişinde bulundu. Toplantıda muhtarların taleplerini de dinleyen Vali Günaydın sorunların çözümü konusunda ilgili birimlere talimat verdi.
“TOPLANTILAR HER AY DÜZENLENECEK”
Toplantıda bir konuşma yapan Vali Günaydın; “Bu yılın son toplantısı münasebetiyle bir araya gelmiş bulunuyoruz. Geçen toplantımızda da ifade ettiğim gibi bundan sonra her ay toplanacağız. Köylerimizin, mahallelerimizin sorunlarını burada konuşarak, en kısa sürede nasıl çözeriz bunun tartışmasını ve görüşmesini yapacağız. Bundan sonra da her ay inşallah bu toplantılarımız devam edecek. Kış nedeniyle köy ziyaretlerimize biraz ara verdik. Ancak havalar düzeldiğinde inşallah gitmediğimiz merkez köylerimize ziyaretlerimizi gerçekleştireceğiz.” dedi.
“ÇOK ÖNEMLİ GÖREVLER İFA EDİYORUZ, SORUMLULUĞUMUZ FAZLA”
Konuşmasında ayrıca Vali Günaydın; “Şunu çık açık ve net söylemeliyim hep beraber çok önemli görevler ifa ediyoruz. İnsanlarımıza, milletimize ve ülkemize hizmet için önemli makamlardayız. Bu makamlarda olmamız sorumluluklarımız da arttırıyor. Arkadaşlarımıza hep ifade ediyorum. Mahallenizde, köyünüzde ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızı bizlere lütfen bildirin. Çünkü bizim en önemli görevlerimizden bir tanesi ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını süratle gidermektir. Eğer bir vatandaşımız, benim kömürüm yok, ısınamıyorum diyorsa, bir vatandaşımız, benim erzağım yok diyorsa, bunu süratle gidermek bizim en büyük ve en önemli görevimizdir. Onun için bu konudaki hassasiyetimizi ortaya koyalım.” diye devam etti.
“VATANDAŞLARIMIZIN İHTİYAÇLARINI GİDEREMEZSEK GÖREVİMİZİ EKSİK YAPMIŞ OLURUZ.”
Vali Günaydın; “Bizler eğer vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayamazsak, bir el uzatamazsak o zaman görevimizi eksik yapmış oluruz diye düşünüyorum. Okullarımızın, mahallemizdeki diğer kamu kurum ve kuruluşların hizmetlerinde eğer bir aksaklık olursa lütfen zamanında bize bildirin. İlgili müdürlerimize gidin, oradan sonuç çözüm bulamazsanız, bir ilerleme olmaz ise lütfen bize gelin. Daha önceki toplantılarımızda da belirttiğim sizler bizim elimiz, gözümüz, kulağımızsınız. Ortada çözülmesi gereken bir sorun varsa bunu öncelikli olarak sizlerin tespit ederek süratle ilgili birimlere bildirmeniz gerekiyor” dedi.
“SAĞLIK VE HUZUR İÇİNDE BİR YIL DİLİYORUM”
Vali Günaydın konuşmasının sonunda “Bu düşüncelerle şimdiden tüm muhtarlarımızın ve Ispartalı hemşehrilerimizin yeni yılını tebrik ediyorum. İnşallah sağlık ve huzur içerisinde bir yıl geçirirsiniz. İnşallah yeni yılda ülkemiz adına milletimiz adına, ilimiz adına önemli hizmetlere hep beraber imza atmış oluruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °