Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Vali’den Kritik Uyarı! Vali Ömer Seymenoğlu Biz Kez Daha Uyardı Ve Açıkladı; Dükkanınızı Devlet Değil Kendiniz Kapatırsınız!

Vali’den Kritik Uyarı! Vali Ömer Seymenoğlu Biz Kez Daha Uyardı Ve Açıkladı; Dükkanınızı Devlet Değil Kendiniz Kapatırsınız!

ISPARTA 9.03.2021 13:59:00 0
Vali’den
Kritik Uyarı! 
Vali Ömer Seymenoğlu Biz Kez Daha Uyardı Ve Açıkladı; 
Dükkanınızı Devlet 
Değil Kendiniz 
Kapatırsınız!
Vali Ömer Seymenoğlu, son günlerde Isparta’daki vaka sayılarının arttığını belirterek; “Isparta olarak eski yasaklara dönmek istemiyorsak maske, mesafe ve hijyene son derece dikkat edelim. Şehrimizdeki entübe hasta sayısı 2’den 6’ya çıkmış durumda” dedi.
 
Vali Ömer Seymenoğlu, makamında Gazeteci Yunus Özler’e özel açıklamalarda bulundu. Isparta’daki Koronavinüs vaka sayılarının son günlerde ciddi oranda arttığına dikkat çeken Vali Seymenoğlu, vatandaşları çok dikkatli olmaya ve dikkatli davranmaya davet etti.
“HAFTANIN 3 GÜNÜ
İLÇELERE GİDİYORUM”
Kendisinin evden valiliğe gelirken bazı işyerlerine uğrayıp Koronavirüs denetimi yaptığını ifade eden Vali Seymenoğlu; “Haftanın iki günü Isparta merkezde geçiriyorum. 3 günü ise ilçe ziyaretleri yapıyorum. Bu doğrultuda dün Ş. Karaağaç ilçesine gittim. Orada Koronavirüs önlemlerini yerinde inceledim ve denetledim.
“DÜKKANINIZI DEVLET DEĞİL
KENDİNİZ KAPATIRSINIZ!”
Bu sabah ise evden işe gelirken bazı işyerlerine uğradım. Ancak, kurallara ciddi anlamda uyulmadığını gördüm. Mesela, bir masa etrafında 3 – 5 kişi oturmuş ne maske var ne mesafe. O işyeri sahiplerine şunu söyledim. Eğer siz kurallara uymazsanız daha önce de olduğu gibi işyerinizi devlet değil, bizzat kendiniz kapattırmak zorunda kalırsınız. Dolayısıyla, eve ekmek götürmekte büyük güçlük çekersiniz. Çok dikkatli olun dedim” açıklamasında bulundu.
“ISPARTA’DA ENTÜBE
HASTA SAYISI 6’YA ÇIKTI”
Vali Ömer Seymenoğlu, kontrollü normalleşme öncesindeki tedbirlerle Isparta’da koronavirüs entübe hasta sayısının 2’ye kadar düştüğünü belirterek, ancak, bu rakamın normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte 6’ya yükseldiğini sözlerine ekledi.

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °