Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Uzman Çavuşlardan 3600 Ek Gösterge Talebi Vatan Savunmasının Sözleşmesi Olmaz!

Uzman Çavuşlardan 3600 Ek Gösterge Talebi Vatan Savunmasının Sözleşmesi Olmaz!

ISPARTA 6.02.2022 09:44:00 0
Uzman Çavuşlardan 3600 Ek Gösterge Talebi
Vatan Savunmasının 
Sözleşmesi Olmaz!
Uzmanlar Federasyonu Isparta İl Temsilcisi Muammer Yılmaz, 3600 ek gösterge düzenlemesinden uzman çavuşların da yararlanması gerektiğini belirterek; “Uzmanlar ayrımcılığa tabi tutulamaz. Vatan savunmasının sözleşmesi olmaz” dedi.
 
Uzmanlar Federasyonu Isparta’da Uzman Çavuşların sorunlarını dile getiren bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Dün saat 14.00’de Belediye İşhanı önünde gerçekleştirilen basın açıklamasına Federasyonun İl Temsilcisi Muammer Yılmaz ve Federasyon üyelerinin yanı sıra Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı ve Teşkilatlandırma Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Ersal da destek verdi.
YILMAZ; "VATAN SAVUNMASININ
SÖZLEŞMESİ OLMAZ"
Basın açıklamasını okuyan Uzmanlar Federasyonu Isparta İl Temsilcisi Muammer Yılmaz, bünyesinde 5 dernek barındıran ve üyelerinin tümü emekli uzman çavuşlardan oluşan federasyonun, 3269 sayılı Kanun'a tabi uzman çavuşların özlük haklarının düzeltilmesi için 5 yıldır faaliyet gösterdiğini söyledi. Uzman çavuşların en büyük sorunlarından birinin sözleşmeyle görev yapmak olduğunu belirten Yılmaz, vatan savunmasının sözleşmesi olmayacağını, bu nedenle uzman çavuşlara kadro verilmesini talep ettiklerini dile getirdi.
“O ÇALIŞMANIN İÇİNE UZMAN
ÇAVUŞLARIN DA ALINMASINI BEKLİYORUZ”
Isparta İl Temsilcisi Muammer Yılmaz, devletin güçlü olduğuna ve geçmiş yıllarda 900 bin taşeron işçiye kadro verdiğine dikkati çekerek "Bugünlerde Çalışma Bakanlığımızın üzerinde çalıştığı 530 bin sözleşmeli memura kadro çalışmasının içerisine uzman çavuşların da alınmasını bekliyoruz" dedi.
“UZMAN ÇAVUŞUMUZA 3600 EK GÖSTERGE
ANASININ AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR"
3600 ek gösterge düzenlemesine ilişkin taleplerini de dile getiren Yılmaz, şunları kaydetti; “3600 ek gösterge için Çalışma Bakanlığımızın tüm memurların yararlanması adına bir çalışmanın içerisinde olduğunu görüyoruz. 3600 rakımlı tepelerde -20 derecede 'Burası vatan toprağıdır, kutsaldır' diyerek üstün fedakarlık göstererek nöbet tutan uzman çavuşumuza 3600 ek gösterge anasının ak sütü gibi helaldir” açıklamasında bulundu.

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °